Muzica e o problema de atitudine

Ce trebuie sa stiti despre concertul de azi

09/06/2012 Comments (1) Noutati

1 Matache +2 Tudoroiu = 3 pentru o Seara de folk

UPDATE: Pentru ca afara e cald deja, daca nu ploua, mutam concertul pe terasa clubului.

Ei, a trecut ceva vreme de la ultimul concert in Bucuresti, asa ca a venit momentul unui concert in Bucuresti. Si nu de unul singur, pentru ca, probabil, stiti ca nu imi place sa cant singur. Iar de aceasta data, alaturi de mine si de Radu Tudoroiu (percutie) va urca si Teddy Tudoroiu. Da, tatal lui Radu. Intre noi exista o gluma – acum 5 ani, Radu era baiatul lui Teddy Tudoroiu, acum Teddy e tatal lui Radu.

Teddy nu urca foarte des pe scena si sunt foarte bucuros ca a acceptat sa cante alaturi de noi. Cu siguranta Balada pentru Daniela va este cunoscuta, mai ales ca si noi o cantam foarte des, pentru ca piesa ne place foarte mult si ar fi pacat sa se piarda. Ca sa vedeti despre ce vorbesc, va invit sa o ascultati.

Teddy Tudoroiu – Balada pentru Daniela

Din playlist-ul meu personal, va anunt ca nu vor lipsi: De dragul tau, La un han, Imi place, dar si cateva cover-uri care imi plac foarte mult si pe care le-am repetat in ultima vreme: Sting – Fields of gold, White lion – When the children cry, poate chiar Johnny Cash – One.

Concertul va avea loc luni, 18 iunie 2012, incepand cu ora 20:30, in Garage Club&Lounge (Str. George Enescu nr. 25, la doi pasi de Piata Romana, langa fostul magazin EVA). Pretul biletelor este de 15 lei.

One Response to 1 Matache +2 Tudoroiu = 3 pentru o Seara de folk

  1. […] Marius Matache, Radu ?i Teddy Tudoroiu, Garage Club&Lounge, Bucure?ti detalii aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *