Wishlist muzical: Orase unde as vrea sa cant in...

Despre Gala Premiilor ForeverFolk, dincolo de comunicate oficiale

06/12/2010 Comments (2) Noutati

2 concerte, 2 ocazii de a fi impreuna

Marti, 7 decembrie 2010, voi canta in 2 locuri. Nu, nu am ajuns atat de celebru incat sa nu ma mai descurc cu concertele. Doar ca s-a intamplat, din varii motive.

de la ora 19, va invit la Teatrul Masca, in Militari. Asa cum spune Cristi Voiculescu, este un concert despre lucruri frumoase. Este un concert de colinde si cantece de iarna pentru a pune un zambet pe fata unui copil sau batran abandonat. Asa ca va invit si va rog din toata inima sa ma ajutati sa dam o mana de ajutor.

de la ora 21, cant la Mojo (Gabroveni 14). Acolo se intampla concertul meu anual din decembrie. Unde cant ce stiu eu de iarna, cant ce vreau eu, unde imi vin si cativa prieteni (daca nu incepe concertul cu mine, sa nu va speriati, e doar opening act-ul, vin si eu :D). S-ar putea ca macar in prima parte sa fiu mai “linistit” ca in alte dati, deh, piesele mele de iarna nu sunt asa agitate. Am vorbit cu organizatorii, loc de lesinat in fata scenei exista berechet, deci domnisoarele sa vina pregatite. Sper sa reusesc maine sa public setlist-ul concertului.

Fiecare din voi vine unde poate, unde are timp, daca are timp. Nu m-am suparat niciodata ca cineva nu a venit la mine la concert, pentru ca niciodata nu am facut prezenta. Dar m-am bucurat mai mult decat s-a vazut pe fata mea ori de cate ori cineva si-a facut timp sa vina sa ma auda cantand.

Va astept cu drag, marti, la concert. Oricare din ele.

2 Responses to 2 concerte, 2 ocazii de a fi impreuna

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Cristian China Birta, Stefan Murgeanu, Coman Teodor Mihai, Ionut Iancu, robert antonescu and others. robert antonescu said: RT @stmurgeanu: RT @make2000: 2 concerte, 2 ocazii de a fi impreuna http://bit.ly/fhUfqi #peblog […]

  2. Cornel Bucsa Biholar says:

    Ti-as fi dat cu drag o mänä de ajutor dar sunt atät de departe..Imi place sinceritatea ta ,e dezarmantä.Asa am fost crescut si eu ,,,am cäntat cu acelasi suflet pentru mine pentru un ascultätor sau pentru mii de ascultätori…
    Acum cäteva momente am asultat “Toamna .Felicitäri
    Cornel Bucsa Biholar
    Pforzheim Germany

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *