timp

Timp pentru viață

lucruri canapeaua artiștilor MMB 2017 cristina balan music business

Lucruri din fugă despre MMB2016

15/02/2016 Comments (1) Blog

2 zile de interviuri live

Am povestit acum ceva vreme pe blog despre conferința Mastering the Music Business ce are loc marți 16 și miercuri 17 februarie la Hanul Gabroveni din București. Și a venit momentul să vă anunț cum se implică echipa Kooperativa 2.0. în acest eveniment important pentru branșă (părerea mea!). Sub titlul de Chivas Sound of Business, în cele două zile de conferință, vom realiza interviuri live cu oameni din industria muzicală și vom prezenta oportunități și exemple despre cum afacerile și muzica pot colabora cu succes, pentru a schimba lumea în bine. Pentru că, vor sau nu, muzicienii din ziua de azi, mai ales cei independenți (ca mine, așa), sunt niște antreprenori în continuă interacțiune cu societatea. Și nu de puține ori, oamenii de pe scenă devin modele pentru tinerii din public, astfel că responsabilitatea lor este una foarte mare.

Printre invitații echipei noastre (Cristian China Birta, Anca Lupeș, Andrei Vulpescu și subsemnatul) se  numără deja Cornel Ilie (VUNK), Zoli Toth (Sistem), Tataee (BUG Mafia), Dan Byron, Florin Grozea, Dan Fintescu, Cristina Balan (câștigătoarea concusului Vocea României 2015), Bogdan Naumovici, dar cu siguranță vor fi și alți invitați ce vor ajunge ad-hoc în studioul nostru de la Hanul Gabroveni. Între orele 11 și 18 ale fiecărei zile, la Chivas Sound of Business Pop Up TV îi luăm la întrebări pe invitați pe tema integrării antreprenoriatului social în industria muzicală românească.

Transmisiunea live  din studio poate fi urmărită pe http://masteringthemusicbusiness.ro/ și pe http://kooperativa.ro/live. De asemenea, dacă aveți întrebări pentru invitați, folosiți cu încredere hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness. Sau dând simplu click în playerul de mai jos.Un proiect Chivas și Kooperativa 2.0 cu sprijinul Star Management și ARCUB.

One Response to 2 zile de interviuri live

  1. […] Iar daca nu, dar totusi doresti sa simti pulsul conferintei Mastering the Music Business, te anunt ca poti urmari online aici dezabaterile despre antreprenoriatul social in industria muzicala din Romania. Ca sa vezi ca, noi, astia de la kooperativa 2.0, chiar suntem de treaba si ne gandim si la altii, nu numai la noi. Si cand spun asta, ma refer la faptul ca printre moderatori de afla doi dintre colegii de la kooperativa 2.0, pe nume Cristian China Birta si Marius Matache. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *