Pe unde cant dupa Sarbatori

Urmatoarele concerte

12/04/2012 Comments (1) Noutati

3 proiecte in blogosfera

Nu sunt vreun mare “scriitor”, dar de la o vreme sunt unul destul de harnic. N-am umorul lui Groparu sau Auras sau talentul de povestitor al lui Augustin. Nu am carisma lui Cristi, care e capabil sa stranga bloggerii in jurul lui si daca se iese la batut  covoare. Nu am spiritul antreprenorial al lui Bobby, nu “vad” subiectele cu agerimea Nebuloasei si nu sunt capabil sa fiu analitic cum e Mircea.

Daca nu sunt facut sa fiu pianist, tot ce pot face e sa fiu cel care cara pianul. In perioada imediat urmatoare, sunt implicat in 3 proiecte in blogosfera:

  • Acoustic Bloggers are loc pe 25 aprilie, in Joy Pub din Bucuresti; imi vine sa urlu de cate ori aflu de cate un copil care nu se poate bucura pe deplin de cea mai frumoasa perioada din viata, de aceea am rugat bloggerii cantaciosi sa ne mai strangem o data sa cantam pentru Stefanut; si mi se umple sufletul de bucurie sa vad ca oameni care nu pot, datorita distantei, sa fie alaturi de noi pe 25, au simtit nevoia sa scrie pentru a ne ura bafta noua – si nu, nu le-a cerut nimeni sa o faca, nu conteaza la vreo statistica, avansare in vreo lista sau parteneriat preferential; Asa ca vin si va rog din toata inima ca pe 25 aprilie sa veniti la Joy, sa cantam pentru Stefanut, sa ne simtim bine facand un gest poate mic pentru noi, dar atat de important pentru copilaria unui baietel;
  • Let’s do it, Romania! in Portile de Fier: 11-13 mai – pentru ca mi se pare ca atat timp cat exista oameni care citesc ce scrii, trebuie sa dai un exemplu prin ceea ce faci, iar Let’s do it, Romania! e unul din cazurile respective. Pentru ca exemplul personal conteaza si cum zona imi e atat de draga, m-am gandit sa imbinam utilul cu placutul.
  • Sport si Social Media la Medias: vorbim de o conferinta (vineri, 25 mai) si de cupa bloggerilor la fotbal (26-27 mai), plus un meci amical intre o selectionata nationala a bloggerilor si o selectionata a personalitatilor locale; mi-am dorit mult ca pe drumul deschis anul trecut de DreamTeamRO sa fie parcurs de mai multi bloggeri, care sa descopere Mediasul si imprejurimile sale. Si mi-am dorit sa contribui la ideea de a pune bloggerii sa faca sport, cum a fost in cantonament, cum se intampla la tweetmeet-urile cu fotbal si baschet sau la cele cu biciclete.

De multe ori pe la evenimente, am auzit ca e important sa scrii (sa scrii constant, sa scrii bine, sa scrii informat etc.). Cum la scris nu ma prea pricep, eu incerc sa fac. Si va rog, daca puteti, sa imi dati si o mana de ajutor. Pentru ca unde-s multi, puterea creste si putem face mai multe.

One Response to 3 proiecte in blogosfera

  1. […] sper s? îl salva?i în calendarul vostru este Acoustic Bloggers, o ini?iativ? a maestrului Marius Matache, al?turi de care, pe 25 aprilie, voi cânta despre mur?turi. Este vorba despre un concert cu scop […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *