Playlistul din GreenTea

colaborăm

Ultimele zile de muzica

16/12/2013 Comments (0) Noutati

3 zile – 3 concerte

Și se anunța o ultimă săptămână liniștită… Da, bine, eu și liniștea. Luni, 16 decembrie (n.a. azi), sunt invitatul Alinei Manole la concertul-epilog din Club Puzzle din București. Dacă nu ați ascultat-o încă pe Alina, vă spun cu mâna pe inimă că trebuie să o faceți. Cu influențe de jazz, muzica Alinei este una complexă, realizată alături de muzicieni de excepție precum Raul Kusak, Ovidiu Condrea sau Dan Nicolau. Vă recomand să îi căutați piesele pe youtbe și veți vedea că nu vorbesc aiurea nici un milimetru.

Alina Manole Dec 2013

De concertul de miercuri din GreenTea v-am povestit aici. Legat de el, s-au plâns destui oameni că cele 35 de locuri din GreenTea s-au ocupat imediat (la GreenTea nu se fumează, e și ăsta un argument probabil). Fără absolut nici o legătură, marți prietenul Puiu Crețu trebuia să cânte în Lost Bar (Str. Austrului nr. 1, la intersecția cu Pache Protopopescu). Puiu însă are niște probleme de sănătate și de familie și m-a rugat să îi țin locul. Și uite așa am suplimentat concertele de sfârșit de an cu încă o apariție. Așadar, vreau să îi văd pe cei care s-au plâns de exclusivismul meu că vin la Lost, da? Intrarea este liberă, concertul începe la ora 21.00.

Ah, să nu uit, tot luni (adică tot azi) ar fi bine ca pe la 11:15 așa să dați drumul la Radio România Actualități. Sunt șanse mari să aveți o surpriză, sper eu plăcută.

Recapitulând concertele din următoarele zile:

  • Luni, 16 decembrie, Puzzle Club, București;
  • Marți, 17 decembrie, Lost Bar, București;
  • Miercuri, 18 decembrie, Ceainăria GreenTea, București (verificați dacă mai sunt locuri);

Foto sus: Ștefan Neagu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *