Pe unde mai facem o lansare de album?

Lugoj langa inima

08/04/2013 Comments (8) Noutati

9 ani de muzica

Pe 8 aprilie 2004, urcam pe scena de la Big Mamou 3 (actualul Big Mamou este nr. 4) alaturi de Madalin Giambasu in ceea ce numisem noi trupa I’mperfect. Eu il consider debutul meu oficial in muzica, chiar daca mana pe chitara am pus in 1995, iar pana atunci mai cantasem pe destule scene si in diverse formule. Din acel moment, am inceput sa cantam lunar in cluburi din Bucuresti, iar in martie 2005 ni se va alatura si Radu Tudoroiu.

Tin minte si acum, era joi, cantam in acelasi show cu 2 trupe de rock, evident noi am deschis, ca baietii aveau o tona de scule. Ne cumparasem chitarile cu 3 zile inainte – primele noastre chitari electroacustice (HORA Reghin, evident). Am cantat 5 piese ale noastre si 3 coveruri dupa Valeriu Sterian. Piesele noastre erau La piata, Zmeul, Cat de mult, Daca toate si Ai fost la vot. Dupa cum vedeti, 3 din ele au aparut si pe albumul HOINAR prin Piata Matache. Si pentru ca prima noastra piesa “lucrata” a fost Cat de mult, va invit sa o ascultati in varianta de studio cu Madalin Giambasu la chitara solo (pe album apare o varianta modificata, cu Stefan Craciun).

Marius Matache&Folk Band Imperfect – Cat de mult

muzicaPrima si singura aniversare a trupei I’mperfect a avut loc pe 8 aprilie 2005 in celebra Casa Eliad. De ce singura? Pentru ca in august 2005, Madu pleaca la doctorat in SUA, unde locuieste si in ziua de azi. Ulterior, si Radu va pleca in Marea Britanie la facultate – eu ma apuc de cariera solo, iar I’mperfect devine trupa mea de acompaniament sub numele de Folk Band Imperfect.

Daca mergeti la Big Mamou, imediat in stanga intrarii veti descoperi o poza inramata cu mine si cu Madu – e chiar poza de sus, care apare si pe coperta albumului. Si daca tot vorbim de poze din vremuri indepartate, poza din stanga este din perioada proiectului Zona de Mijloc, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti (Preoteasa).

8 Responses to 9 ani de muzica

 1. Adriana says:

  La multi ani ! 🙂

 2. Make says:

  @Adriana multumesc 🙂

 3. Cristina Dima says:

  Frumos! La mulți ani plini de muzică bună și de experiențe de neuitat mai departe!

 4. Make says:

  @Cristina multumesc, asa sa fie si pt voi 🙂

 5. Cristina Dima says:

  Să sperăm! 🙂

 6. Felicitari ! La cat mai multi ! Si la cat mai multe concerte in Craiova !!!! 😀

 7. Make says:

  @Dragos – la toamna poate mai ajung din nou la Craiova, acum ca am invatat drumul 😀

 8. Bun asa ! Te vom astepta cu berile deschise ! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *