Twitter-intamplari de-a valma…(ep. 1 – sambata 20 martie)

Despre Rosia Montana

23/03/2010 Comments (0) Blog

Acorda-i Cristinei speranta pentru maine

Cristina Micu, eleva la liceul Nicolae Tonitza, ?i-a pierdut parintii si casa intr-o explozie cauzat? de o acumulare de gaze, din pricina unei conducte lasata nesupravegheata de muncitorii Distrigaz. Ast?zi ea locuieste cu unchiul ei care are o situa?ie materiala precara.

Prin actiunea initiata de Armata Salvarii, in colaborare cu Consiliul Municipal al Elevilor si cu ajutorul Pringles, este dorita strangerea a minimum 2000 de lei pentru Cristina Micu pana de Pasti. Pentru a atinge acest obiectiv, sambata, 27 martie, ora 14.00, toti cei care doresc sa ajute sunt asteptati in fata Casei Armatei. Voluntarii vor primi un tub de Pringles, pe care vor fi nevoiti sa il umple cu banii proveniti din cheta, aria de desfasurare fiind in zona centrului vechi, Gradina Cismigiu, Piata Unirii si Piata Romana. Suma minima ce trebuie sa fie stransa de fiecare voluntar in parte din cheta trebuie sa fie de 25 de lei.

De asemenea, primii trei voluntarii ce vor aduna cele mai mari sume in cadrul proiectului vor fi recompensati (in ordinea sumelor) cu cinci, trei si doua cutii de Pringles.

Este o actiune indrazneata pentru o colectare de fonduri, insa ca orice alt proiect de genul acesta scopul chiar poate sa fie intarit prin mijloace.

Guest post Sabina Lazar publicat cu cel mai mare drag, ca despre orice fapta buna de care aud.

P.S. Mai multe detalii pe www.amdoar18ani.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *