Jurnal de concert in lectura autorului: a cata oara...

Despre Acoustic Bloggers no 2

14/07/2011 Comments (1) Noutati

Acoustic Bloggers no. 2

Ca orice proiect minunat, #AcousticBloggers s-a nascut intamplator. Pe 13 aprilie 2011, impreuna cu mai multi oameni din online, am realizat un concert caritabil pentru Marian Teofan.

A iesit asa bine (am spus-o cu orice ocazie – mult mai bine decat mi-as fi imaginat) incat ne-am propus sa transformam proiectul intr-o constanta. Am mai cantat de cateva ori, in formule mai restranse, in cadrul altor evenimente. Ne-am intalnit sa repetam sau sa ne jucam in vreun club.

Acum a venit momentul sa invitam publicul la #AcousticBloggers no 2. Daca iti doresti o seara de coveruri si nu numai, Anca Duma, Andra Zaharia, Augustina Vasile, Alex Giurgea, Daniela Stefan, Cuptor Band, StereoBites Band, Radu Tudoroiu, Vlad Dulea si Marius Matache te asteapta vineri, 22 iulie, pe Terasa A’live din Str. George Enescu, incepand cu ora 20 fix (chiar incepem la 20, pentru ca la 22 trebuie sa incheiem – legea ordinii publice).

Va fi un concert cu bilet (probabil 15 lei). Joi, 21 iulie, vom publica setlist-ul concertului (piesele ce se vor canta). Si chiar incepem la ora 20.00.

One Response to Acoustic Bloggers no. 2

  1. […] la fiecare vizit? pe care o va face la Thema Food Boutique pentru 3 luni! ?sta da r?sf??!4. Acoustic Bloggers 2. Joi, de la ora 20:00, in A’Live. La prima editie e fost cam asa, nr 2 va fi si mai si :)Daca […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *