Multumesc!

Un week-end aglomerat

19/03/2010 Comments (0) Blog

Ajutor pentru Mile! Doneaza sange – salveaza o viata!

Nu mi-a venit sa cred astazi cand am primit pe twitter ca Mile Carpenisan se afla in coma la Spitalul Judetean Timisoara. Mile Carpenisan este reporter pentru zone de conflict la Antena 1, fiind prezent in regiuni afectate de razboi precum Afganistan sau spatiul ex-iugoslav. Mile s-a implicat foarte activ in campania de strangere de fonduri pentru Daniel Raduta, donandu-si casca ce l-a aparat in Afganistan.

Pentru a-i veni in ajutor, este nevoie sa se doneze sange – grupa A2 pozitiv. Donarea se poate face la centrele de transfuzii si donare din orice oras din Romania. De asemenea, nu conteaza ce grupa de sange aveti, in contul sangelui donat de fiecare din voi, puteti solicita eliberarea de sange in contul lui Mile Carpenisan. Vi se elibereaza un biletel cu stampila medicului si numele pacientului pentru care ati donat.

Dincolo de cazul de fata, in care un om care a fost darnic in a-i ajuta pe altii are dreptul, la randul lui, sa primeasca ajutorul de care are nevoie, trebuie spus ca in Romania, donarea de sange este un fenomen destul de restrans. Nu de putine ori, spitalele si centrele de transfuzii semnaleaza aceasta problema. Asa ca, daca aveti voie sa donati sange (cei care sufera de boli cronice nu pot dona de exemplu), va rog din toata inima sa mergeti sa o faceti. Pentru Mile! Pentru OAMENI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *