Folk Minor Fest mai

Mai de fo(l)k

concerte vară #ALCHI1000

Concerte…de vară

16/05/2018 Comments (5) Noutati

Alchimie 2 ani

Later edit 2: avem următorii premianți la concursul Alchimie 2 ani și aceștia sunt, după ce am suplimentat și împărțit premiile:

Bradone și O moldoveancă: 1 sticlă de de vin Domeniile Sâmburești + 1 album alchimie

Bogdan Gîdoiu și Marin Voicilă: 1 sticlă de vin Domeniile Sâmburești.

Cum vă cunosc pe toți, ba suntem și prieteni pe facebook, vorbim acolo, să vedem cum intrați în posesia premiilor.

Later edit 1: termenul – limită pentru răspunsuri este duminică, 10 iunie, ora 23.00. Se pot suplimenta premiile, la o adică. Sau scinda. Sau ceva.

Acum 4 ani, când am început să îl proiectez, părea o chestie total nerealizabilă, mai ales din punct de vedere financiar. Dar cu răbdare, multe calcule, muncă enormă și ajutor din partea grupului de inițiativă pentru Alchimie, am ajuns de la o himeră la un proiect care, pe termen lung, poate genera chiar profit. Este un album care mi-a dat o altă anvergură mie, ca artist, care mi-a oferit multe oportunități, care m-a maturizat din punct de vedere muzical.

Am vrut să îl sărbătoresc cum se cuvine și am pornit anul acesta într-un turneu aniversar, intitulat #PovestileAlchimiei, cu care am ajuns în 7 orașe – Mediaș, Sibiu, Dorohoi, Cluj-Napoca, Baia Mare, București și Bacău. Iar azi se împlinesc fix 2 ani de la spectacolul de lansare din București, de la Palatul Copiilor. Prima reprezentație a mea în formulă de cvintet (cu Cristi, Alex, Berti, Lyuba alături de mine). Vă invit să rememorăm împreună, prin acest filmuleț de 4 minute, cum a fost atunci.

Concurs aniversar Alchimie 2 ani

Pentru că se cuvine să aniversați alături de mine cei 2 ani de când există albumul Alchimie, împreună cu Domeniile Sâmburești, partenerul principal al acestui proiect, vă invit la concurs. Pun la bătaie 2 seturi alchimice – 2 discuri (Alchimie și Hoinar prin piața Matache) + 1 sticlă de vin de Sâmburești pentru cele mai simpatice comentarii la acest articol. Ce a schimbat acest album în sufletul vostru, ce piesă vă este cea mai dragă, dacă îmi dovediți că cititorii mei sunt mai simpatici și mai deștepți ca ai lor, premiul e al vostru.

5 Responses to Alchimie 2 ani

 1. Marin Voicilă says:

  Melodii perfecte de ascultat pe #Drumulcetatilor. Felicitări și la mai multe!

 2. Bradone says:

  Acum 20 de ani mi-ai zis: Bah, ești cam urat! Anul trecut, pe dedicație, mi-ai scris: Ești mai frumos decât te știam! Acum, ori ai văzut frumusețea sufletului, ori ți-a scăzut vederea… De la varsta😁!

 3. O moldoveanca says:

  Cu siguranta nu te-ai gandit vreodata ca o moldoveanca va reusit sa invete versurile tuturor pieselor tale. Ei, uite ca se poate! Le stie si le canta cu drag, pentru ca sunt de suflet si pentru suflet! Nu pot sa spun ca “Azi ploua” e piesa preferata , ca-mi zboara gandul la Sorin si iarasi miroase a ploaie fara sfarsit :)))))
  Cand sunt compuse cu drag , pentru noi toti, se cunoaste. Cine are urechi de ascultat si suflet de filtrat..e bine, cine nu, sa caute in alta parte “unde-i mai ieftin”.
  Felicitari pentru tot ceea ce ai facut pana acum si mult succes mai departe!

 4. Bogdan Gidoiu says:

  Nu te stiam pana la festivalul din vama de anul asta.
  Stiam doar de “Azi ploua” de la Sorin, de pe “folk din pana mea” si mi-a placut de la prima ascultare.
  Auzisem o informatie din interior de la o prietena, cum ca te lauzi ca nu prea ai voce, ca nu stiu ce :))

  Si am zis sa nu ascult nimic altceva, pana nu te aud live, si surpriza a fost placuta.
  Keep up the good work!
  Si pastreaza bucuria de a canta!

 5. Dan Petrosanu says:

  Eu zic sa scindezi premiile : pentru o moldoveanca discu’ , pentru moldoveanu’ din mine vinul 😇
  Piesa de rezistenta de pe album e autograful si prietenia ta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *