Arad

Arădeni pentru Arad

Ara Malikian

Anouar Brahem și Ara Malikian

29/04/2016 Comments (0) Blog

Taclale cu Alexandra Ușurelu

Alexandra Ușurelu e un artist foarte interesant din multe puncte de vedere, dar dacă ar trebui să fac un rezumat într-o singură propoziție aș motiva spunând “pentru că face lucrurile cum trebuie”. Așezat, ordonat, cu creștere naturală, organică. Nu știu cum se văd lucrurile din perspectiva publicului, dar eu ca artist văd foarte multă muncă, perseverență și seriozitate. Evident, să ai un om ca Bobby Stoica alături este foarte important, prin prisma experienței muzicale și manageriale, dar nu și suficient. Fără muncă, nu se întâmplă nimic.

Astfel că m-am bucurat foarte tare să îi avem pe  cei doi ca invitați pe Canapeaua Artiștilor la Kooperativa 2.0., chiar dacă asta a însemnat să mă apuc să studiez piesa cea nouă a Alexandrei (clipul oficial al piesei Suflet, rămâi pur îl găsiți aici). Am povestit despre concertul simfonic de la Teatrul Național din București, despre ce urmează în perioada următoare (un concert la Berăria H pe 3 mai și un concert alături de Mircea Vintilă pe 21 mai, tot în București).

Am râs mult, că așa e la noi în “emisiune”, am fost spontani din cale-afară (că doar nu credeți că avem vreun desfășurător), iar eu vă invit să descoperiți toate poveștile, urmărind filmarea de mai jos. Nu uitați să dați like paginii Kooperativa 2.0., în acest fel veți afla instantaneu când mai avem câte un artist live pe Canapea. Miercurea trecută am avut-o invitată pe Ligia Hojda, au mai fost Cristina Bălan, Jean Gavril, am filmat și cu Nicu Alifantis (filmulețul urmează să apară), ne ținem serios de treabă, zic eu că merită să vă abonați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *