CM Polo: de acum e alba sau neagra

DreamTeamRO – Social Media(s)

25/07/2011 Comments (3) Blog

Am ajuns sa fiu acuzat ca il promovez pe Puya

Ma acuza domnul Mihai sub forma unui comentariu la articolul meu despre Folk You in care recomandam la un comportament civilizat (pentru ca huiduielile, fluieraturile si aruncatul cu ce-ti vine la indemana sunt orice in afara de comportament civilizat) de tot felul de chestii:

Folk-ul reprezinta razvratirea impotriva celor ce gandesc si actioneaza ca tine. In timp ce solistii de folk mor de foame si boli voi promovati Puya; asta spune tot. Tovarasi, nu mai suntem de aceeasi parte a baricadei.

Domnule @Mihai – cam de unde asa ati inteles dvs. ca noi (e site-ul meu deci nu inteleg de ce zici “noi”, dar trecem peste) promovam Puya? Ai vazut tu pe-aici clipuri cu Puya pe site sau reclama la concertele lui? Ca eu cam asta inteleg ca presupune promovarea (stiti, unii din noi – clar nu dvs. – ne mai ocupam cu promovarea artistilor). Folk-ul e muzica aia care instiga la violenta dupa parerea ta? Sa va aduc aminte de versurile lui Scott McKenzie care spunea “be sure to wear some flower in your hands”? Dumneavoastra ce faceti pentru promovarea muzicii folk? De ce nu faceti un festival in care sa chemati doar folkisti, ca sa avem ce promova si sa ii dam peste nas lui Tuca “uite, domnule Tuca, se poate doar cu folk!”. Sau macar un site, ca e mai putin costisitor, de promovare a muzicii folk, ca un ziar nu e rentabil in zilele noastre.

Da, aveti dreptate, nu suntem de aceeasi parte a baricadei. Daca libertate inseamna sa atac pe cineva pentru a promova folkul, atunci eu nu promovez muzica folk.

P.S. Urmatorul lucru de care voi fi acuzat este incalzirea globala?

3 Responses to Am ajuns sa fiu acuzat ca il promovez pe Puya

  1. ruxa says:

    desigur. mie mi-a zis FC ca din pricina posturilor mele despre FY lumea a aruncat cu sticle in acelasi artist…

  2. make says:

    @ruxa – am citit – oricine e vinovat, numai noi nu, right?

  3. Eugen Avram says:

    Ce aveti, bre, cu Puya? E simpatic, e talentat, si-a gasit filonul prin show-biz cu mesaje protestatare (cam ca ca Bob Dylan, atentie!) etc. Omul nu are absolut nicio vina: a fost chemat sa cante la o petrecere, a cerut un onorariu, l-a primit si a prestat de el. Ca un mercenar profesionist. Toata lauda. Daca e sa fie o buba, aia e in curtea organizatorilor, in niciun caz la Puya. Practic, lumea e suparata pentru ca “Folk You” nu si-a respectat traditia si renumele. Daca organizatorii il rebotezau “Folk, Rock, Hip-Hop & Folklore You”, nu era nicio problema. Eu chiar cred ca mesajele lui Puya (chiar daca vin exprimate in genul hip-hop) sunt foarte apropiate de mesajele pe care ar trebui sa le transmita folkul prin definitie. De aia chiar cred ca as putea fi prieten cu Puya. Te-ai gandit vreodata, Make, ca nu se pune problema ca il promovezi tu pe Puya, ci invers? Adica sa promoveze Puya folkul, imprietenindu-se cu folkistii? Si acum, sa ma bata mama, arata-mi unul care sa spuna ca nici eu nu promovez folkul… Am zis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *