Henri 4 – un film despre o alta imagine...

Pe scurt despre lucruri frumoase

03/10/2011 Comments (9) Blog

Am o tema noua!

In perioada urmatoare, site-ul meu sufera unele transformari, deci daca nu seamana cu ce stiati sau nu gasiti ceva, asta e explicatia stiintifica. La inceput o sa va para cam simpla sau fada – pana inteleg eu cum functioneaza, o sa dureze un pic, deci va rog rabdare.

Incep sa apara categorii noi, pe baza experientei de peste 2 ani de cand scriu aici. De exemplu, am constatat ca un procent important al articolelor mele sunt legate de fotbal, rugby, polo, handbal, astfel ca mi s-a parut normal sa am o categorie “SPORT“. Urmatoarea va fi, cel mai probabil, “De pe drum“, pentru ca am tot povestit despre locurile pe unde m-am plimbat.

Daca aveti sugestii, propuneri si alte cele, nu ezitati sa o faceti. E loc pentru comentarii si pareri, ca duc la progres. Ce credeti ca ar trebui sa adaug site-ului, ce vi se pare greu de utilizat.

9 Responses to Am o tema noua!

 1. Iulian says:

  Un logo? :)))

 2. make says:

  @Iulian – sus va fi un banner frumos – cu mine nud eventual :)))

 3. Kriogen says:

  Misto tema, sa o stapanesti sanatos. Mai trebuie pus doar logo-ul 🙂

 4. make says:

  @Kriogen – la asta lucrez azi 🙂

 5. Alex says:

  Daca nu-i un blog pe care scriu mai multi, partea cu ‘About the Author’ imediat sub articol e destul de pointless. Ai deja sus, biografie, deci nu mai ai nevoie de aia. Parerea mea :).

 6. e mai faina tema asta decat a mea 😀

 7. make says:

  @Alex – cred ca ai dreptate 🙂
  @Stefan – in primul rand, e generatie mai noua ca a ta 🙂

 8. Nebunia says:

  Aerisita tema 🙂 me likey 😉 header-ul e fain de tot de asemenea… mai tare va arata pe tema asta un titlu ca “Marius Matache ia cu asalt Craiova” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *