handbal

Handbal pe pâine

Mirel Radoi performanța

Performanța, Steaua și Mirel

21/08/2015 Comments (0) Sport

Am predat la Academia Olimpică Română

AOR grup

Bag de seamă că activitatea mea (și) ca blogger sportiv a atras atenția, pentru că am fost invitat de Academia Olimpică Română să susțin o scurtă prezentare despre social media în cadrul întâlnirii anuale cu directorii filialelor AOR. Academia implementează un proiect intitulat Programul National De Educatie Olimpica Prin Sport In Cadrul Voluntariatului Olimpic, iar eu am fost responsabil cu partea de online a comunicării (asta la modul general). Practic, le-am povestit despre proiectele online legate de sport în care eu am fost implicat, despre posibile moduri de colaborare cu bloggeri, despre social media în 2015 și tot felul de povești.

Iar din reacția celor prezenți, cred că am făcut ceva bine, pentru că am primit o groază de întrebări și felicitări, care zău că m-au emoționat. Nu de alta, dar am avut emoții și înainte de prezentare, fiind oarecum prima din această zonă și chiar am stat și am citit și m-am documentat serios înainte. Profesorul Liviu Nanu de la Roșiori m-a invitat după prezentare să îmi exersez talentul de arcaș, ceea ce bineînțeles că nu am putut refuza (așa cum se poate vedea și în fotografiile de mai jos). De asemenea, am avut marea bucurie să o cunosc pe Laura Badea, multipla campioană a României și am obținut promisiunea unui interviu din seria mari sportivi, pe care am cam neglijat-o în ultima vreme. Nu în ultimul rând, am cunoscut foarte mulți oameni care muncesc voluntar pentru promovarea spiritului olimpic și pentru sportul românesc, în față cărora mă înclin cu respect.

Tir cu Arcul 3 Tir cu Arcul 2 Tir cu Arcul

Prezentarea o găsiți mai jos, la fel și cele mai importante resurse folosite în realizarea ei. Mulțumiri pentru invitație și pentru audiența extrem de activă și caldă!

Bibliografie:
1. Cristian China_Birta http://www.slideshare.net/cristianchinabirta/advice-15600464
2. Cristian China-Birta, prezentare la conferinta Sport Forum http://www.slideshare.net/chinezu/conferinta-sport-forum
3. http://marketing20.ro/singurele-10-reguli-pentru-companiile-care-vor-miza-pe-social-media-2014.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *