Cum sa faci cadoul potrivit

Ce mai poti spune la asa afront :D

13/04/2012 Comments (1) Blog

Am un nou tricou favorit

In materie de tricouri, am fost intotdeauna un colectionar. Intai au fost cele cumparate din orasele Europei: din fiecare oras imi cumparam cate un tricou. Si cum intre 2000 si 2010 m-am plimbat ceva, vazand cam toata Europa si multe orase, colectia era destul de bogata, chiar daca primele intrate au “disparut” in timp datorita uzurii. Apoi au aparut tricourile de sport – primul a fost cel cu Raul (sunt, probabil, singurul om care a mers in excursie la Barcelona si mi-am luat tricou cu Real!), apoi unul cu Liverpool si altul cu Bayern – ambele primite cadou. Nu lipsesc nici cele de la rugby, fie ca e cel semnat de componentii Stejarii Bucuresti (actualmente Bucharest Wolves) sau cel al nationalei de la World Cup 2011. Ca sa nu mai spun de ca am o colectie speciala de tricouri cu ForeverFolk (cred ca sunt 6 sau 7), pentru ca scoteam cate unul la petrecerile de Craciun si unul la aniversari.

Dar recent, colectia mea s-a imbunatatit foarte recent cu un tricou care imi e extrem de drag. Povestea lui incepe cu un an in urma, cand am inceput sa scriu (si) despre polo. Din aproape in aproape, cu trecerea timpului, am inceput sa inteleg acest sport, sa ii vad pe oamenii care il practica cu alti ochi, iar pe 26 martie, la concertul de la Garage, am avut un musafir special, care a adus acest cadou. Multumesc mult, Andrei!

La ora la care scriu acest articol, Andrei, Cosmin, Dragos, Kalman, Ramiro si ceilalti componenti ai nationalei de polo a Romaniei s-au calificat deja la Olimpiada de la Londra, deci mandria de a purta acest tricou e cu mult mai mare. Nu de alta, dar ma bate gandul sa dau cumva o fuga un week-end la Londra la unul din meciurile preliminare ale Romaniei si, alaturi de steagul Romaniei, e bine sa fie la indemana si tricoul asta.

Drept pentru care tricoul meu cu “Romania Water Polo Team” va fi “reprezentantul” meu in Galeria Tricourilor Favorite realizata de NIVEA. Si cum se lasa cu premii (o excursie de 6 zile prin Europa alaturi de cel mai bun prieten al tau, unul din cele 10 aparate foto Nikon sau un set de NIVEA FOR MEN Invisible for BLACK&WHITE), ar fi o idee sa aruncati un ochi si sa va incarcati tricoul favorit.

O campanie DreamTeamRO – pe Chinezu il gasiti deja “imbracat” cu noi!

One Response to Am un nou tricou favorit

  1. […] campanie DreamTeamRO – cu Chinezu, Make, Claudiu si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *