colaborăm

Ultimele zile de muzica

Criticilor mei/muzicali

21/12/2013 Comments (5) Noutati

Anul muzical 2013

Aș povesti încă un an despre anul muzical 2013. S-au întâmplat atâtea, astfel că și doar telegrafic, pe trimestre, a ieșit o poveste lungă. Mi-aș dori ca anul muzical 2014 să fie și mai bun, deși sunt conștient că asta va fi greu de realizat. Au fost și alte concerte, le-am menționat doar pe cele “legate” de album.

3 ianuarie. Mediaș. HOINAR prin Piața Matache iese în lume, înconjurat de prieteni. 1 februarie. Gura Humorului. Cu DreamTeamRO alături, lansare la Sorin acasă. 11 februarie. București. Sala plină a Teatrului Excelsior salută lansarea primului și atât de așteptatului album. 15 februarie. Iași. Lansare de la catedră, într-o sală de conferințe a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. 26 februarie. Constanța. Lansare în noua și superba locație a Clubului Doors, mulțumesc mult, Cătălin. 1 martie. Craiova. Primul concert Marius Matache și lansare în inima Olteniei, cu bloggerii craioveni alături. 16 martie. Cluj-Napoca. Album HOINAR și Casa TIFF.

Foto: Dragoș Asaftei

10 aprilie. Timișoara. Primul concert în Banat, în superba locație din bastion, Jazzissimo, bloggerii de la Timisoara Brands Tour prezenți, alături de Daniel Carpo. 11 aprilie. Lugoj. Sunt adoptat imediat de lugojeni, Vasile Gondoci e inima folkului din Lugoj. 19 aprilie. Lehliu. Pâine caldă, brânză proaspătă și ceapă verde, plus sufletul mare al lui Emil. 17 mai. Tecuci. Folkul liceenilor, Cristi Corcioveanu face educație acolo. 24 mai. Piatra Neamț. În vizită la Cristi Zlăvoc, unul din nebunii care mai cred în folk. 25 mai. Suceava. Primul concert al meu în noua locație Talcioc Cultural, un loc excepțional de concerte. 7 iunie. Baia Mare. Încă un oraș în premieră, concert la Mall, de unul singur, fără băieți, dar cu Cosmin Lauran. 8 iunie. Sighetu Marmației. Unul din orașele de care m-am îndrăgostit și unde aveam să revin 2 luni mai târziu pentru aniversarea domnului Ducu Bertzi.

7 august. Calafat. Tabăra de folk adună anual cei mai mulți folkiști din țară și de peste hotare și nu puteam lipsi. 18 august. Arad. Prima oară să cânt la Arad, orașul a fost o surpriză plăcută, concert în parc, alături de oameni tare simpatici ca Nelu Pitic, Daniel Julean sau Mario Florescu. 28 septembrie. Brăila. Întâlnirea epigramiștilor, o după-amiază plină de umor, zâmbete și prietenie.

14 noiembrie. Zlatna. Un pariu câștigat pentru România, o nouă descoperire, o nouă poartă deschisă pentru viitor. 17 noiembrie. Alba Iulia. Orașul unde, în fiecare an, îmi dau un doctorat în muzică, pentru prima oară cu amândoi colegii (Radu și Alex). 21 noiembrie. Slobozia. Primul spectacol cu adevărat memorabil din Slobozia, cu revederea multor prieteni din copilărie, alături de Puiu, Ducu și Mihai Neniță.

Anul muzical 2013

Foto: Stefan Neagu

25 noiembrie. Onești. O surpriză uriașă, un concert aparte, alături de Sorin și Alex, mulți prieteni noi, am fost o revelație pentru mulți din cei veniți la spectacol mai mult din curiozitate. 7 decembrie. Mizil. Un oraș atât de mic reușește să facă ceea ce alte orașe mai cu pretenții nu reușesc. Noi povești aflate și aici.

5 Responses to Anul muzical 2013

 1. Feri says:

  Felicitari !!

 2. Ionut Dragu says:

  `Iar cand o fi mai rau …. cam asa sa iti fie.

 3. Natural says:

  Ma bucur ca am luat si eu parte la o mica parte din anul tau muzical in 2013. Te mai asteptam la Craiova! Spor si-n 2014!

 4. […] bucurat atât ca prietenă, cât și ca spectator și care a adus după ea o serie de evenimente Hoinare prin […]

 5. […] încăpăţânare. Cu determinare. Cu scrâşnet din dinţi şi cu încruntările de rigoare. Dar a trecut peste toate. Pentru că a crezut în ceea ce face şi a făcut ceea ce a crezut că trebuie făcut. Iar pentru […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *