tricouri newsletter

Newsletter: oportunități

simboluri scenă emoții

Simboluri din Alchimie

19/04/2016 Comments (4) Noutati

Zile de foc

TM ResitaAlbumul Alchimie a intrat în producție, el trebuie să fie gata în această săptămână pentru primele concerte din turneul de promovare. Da, începe o perioadă de foc, pornim la drum cu albumul Alchimie, așa cum am promis când am pornit campania de crowdfunding. Sunt deja stabilite primele două concerte de lansare și anume la Timișoara (21 aprilie, The 80’s Pub, ora 21:30) și Reșița (22 aprilie, Trust MC Club House, Reșița, ora 22:00). Ce mă bucură cel mai tare este că în ambele cazuri cluburile au fost cele care au “strigat” la mine să facem concerte la ei, semn că am lăsat impresii bune pe unde am fost. Alături de mine va fi și Cristi Mihai, pentru că am promis în aceeași campanie că sprijinul vostru se va materializa în concerte mai bune. Cum dățile trecute la Timișoara și Reșița am fost singur, din start acum va fi mult mai bine, Cristi e un muzician excepțional, mă completează foarte bine, zic eu că cei care vin să ne urmărească vor avea parte de două recitaluri mult mai interesante decât dacă aș fi mers de unul singur.

Afis_Bucuresti_webGata, avem data și locul concertului din București (sper să nu se mai întâmple nimic): luni, 16 mai, ora 19:00, Palatul Național al Copiilor (Sala Mică). Am fost nevoiți să schimbăm data și locul din motive care nu țin de noi și nu vreau să detaliez, că zău că nu merită. Biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro, până pe 28 aprilie avem early-bird, biletele vin cu 20% reducere. Evident, cine a sprijinit campania de crowdfunding și a ales pachet cu bilet inclus, poate dormi liniștit, are loc rezervat în primele rânduri. De asemenea, abonații au primit oferta de a cumpăra bilete în avans vineri (asta ca să vedeți că mă țin de cuvânt față de cei care s-au abonat la newsletter, oferindu-le tot felul de avantaje).

După spectacolul din București încep să mă gândesc și la alte orașe unde să ajungem, poate ne vedem și la mare vara aceasta. Știu că sunt prieteni din multe orașe care abia așteaptă să ajungem la ei (Craiova, Cluj sau Mediaș sunt doar câteva exemple), dar vreau să găsim contextul potrivit, locurile potrivite, ca să putem face lucrurile cu cap pentru niște seri speciale și pentru voi, și pentru noi. Oriunde credeți că puteți da o mână de ajutor și înlesni un spectacol de lansare, nu fiți rușinoși, dați un semn și găsim noi o cale să venim la voi.

Sponsor principal: Domeniile Sâmburești

Parteneri: TNT Express România, Kooperativa 2.0., RFI România, SmartFM

4 Responses to Zile de foc

  1. […] De aceea vă invit cu mare drag la concertul de lansare a albumului ”Alchimie”, care va avea loc în București, 16 mai, ora 19:00, în Sala Mică a Palatului Național al Copiilor din București (Bd. Tineretului nr. 8-10). Pentru programul de concerte din țară, intrați să vedeți pe blogul lui Make. […]

  2. Luciana says:

    Pe IaBilet.ro zice ora 18. Eu cu cine votez? 🙂

  3. Adela says:

    Unde pot asculta melodiile?

  4. Make says:

    @Adela momentan nu pot – decat la radio sau daca vei cumpara discul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *