Cat de greu sau usor e sa fii blogger?

O saptamana plina

16/02/2012 Comments (4) Blog

Arcul, marul si noii veniti in familie

La romani, cand familia se mareste cu un nou membru, se da o petrecere, mai mica, mai mare, mai pompoasa, mai scortoasa. Ce faci insa cand noul venit e dulce si agitat? Pai atunci ai nevoie de mai multe amanunte. Si daca noul venit in familia Pepsi e Mirinda de mere rosii? Pai iei o mana de bloggeri, le pui in maini arcuri cu sageti (plus un instructor, sa nu ai surprize) si ii faci sa se creada Robin Hood, Winnetou sau, pentru ca e “de mere”, Wilhelm Tell. Dovada in filmuletul lui Razvan, sa ii dea Dumnezeu sanatate, pentru a ne fi facut sa aratam ca si cand ne-am pricepe la sportul asta!

Clasamentul nu conteaza (si nu spun asta pentru ca am fost ultima ciocanitoare din stol!), dar pot sa va spun ca Doru Danilet, instructorul nostru de aseara, a avut grija sa ne distram la maxim, fara a ne expune vreunui risc (trasul cu arcul nu e asa simplu pe cat pare). Iar cand ne vom face mari, vom trage ca Reo Wilde, campionul mondial la compound (noi am prestat recurve, ceva mai usor).

Daca va pasioneaza ideea de a achizitiona arcuri si accesorii pentru tir cu arcul, gasiti detalii pe www.archeryshop.ro. Iar daca vreti sa vedeti profesionistii tragand, accesati ArcheryTV.

Concluzia e una: se pare ca Ana are Mirinda 🙂

4 Responses to Arcul, marul si noii veniti in familie

  1. Mihai says:

    Expresia fetei dupa lovitura (ratata presupun) la 0:28 – Nepretuita!
    P.S. Domnu Marcu’ nu era pe acolo? (glume de autobaza, stiu).

  2. Make says:

    @Mihai – Marcu juca in deplasare 😀 FYI: am iesit pe locul 2, da? Asa se explica bucuria de la sfarsit :)))

  3. […] din 30 posibile. Adica 10, 9 si 7 puncte pentru cele 3 sageti trase. Sorin a iesit pe locul 1, Make pe 2 si Auras pe 3. Cough cough […]

  4. […] Miercuri ne-am distrat la invitatia celor de la Pepsi si GMP la o sesiune de tras cu arcul cu ocazia lansarii noii Mirinda de mere. Ce mai, Wilhelm Tell scrie pe mine! O seara agreabila! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *