Salutari din Portile de Fier

Spalarea pacatelor in online (Ep. 2)

11/03/2012 Comments (2) Noutati

Artisti pentru viata: Teodorescu, Chilian, Margineanu, Vaman, Matache

Unul din principiile mele (putine, dar fixe) este ca daca pot da o mana de ajutor cuiva care are nevoie, o fac fara sa stau pe ganduri. Iar un tanar de 19 ani intr-un moment de cumpana este o astfel de situatie. Andrei avea cu siguranta alte planuri pentru varsta asta, dar nu intotdeauna planurile se indeplinesc intocmai.

Din acest motiv, Dan Teodorescu (Taxi), Florin Chilian, Mihai Margineanu, Cosmin Vaman si subsemnatul vom concerta in The Silver Church, miercuri, 14 martie 2012, incepand cu ora 21:00. Pretul biletelor este de 15 lei, dar daca doriti si puteti sa donati mai mult, am inteles ca vor exista niste urne mobile unde o puteti face. Sau, si mai simplu, va puteti lua 2 bilete.

Indiferent daca alegeti sa veniti pentru Andrei, pentru fapta buna pe care o faceti sau pentru concert, va rog din toata inima sa veniti.

Toate detaliile despre boala lui Andrei, le gasiti aici

2 Responses to Artisti pentru viata: Teodorescu, Chilian, Margineanu, Vaman, Matache

  1. […] s? schimbi o via??. Sau mai bine zis, s? salva?i o via??. Detalii despre concert – la Make. Despre cazul lui Andrei – […]

  2. […] Pe data de 14 martie 2012 începând cu ora 21:00, la Silver Church va avea loc un concert în sprijinul lui Andrei. Vor participa Dan Teodorescu (Taxi), Florin Chilian, Mihai Margineanu, Cosmin Vaman ?i Marius Matache. Citi?i ?i anun?ul complet. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *