Monumente din Oltenia

O banca simpatica

24/07/2013 Comments (0) Blog

Artistii la lucru

Se pare ca vara nu e doar o perioada de vacanta, ci si un prolific sezon de creatie, artistii fiind supusi mai multor provocari interesante. Astfel, ilustratorii, fotografii si designerii au fost invitati sa participe la o competitie publica avand ca scop realizarea unui design original pornind de la povestea NESTEA. Astfel, sectiunea Ilustratie era dedicata celor care stiu sa deseneze de mana, cea de Design celor care creeaza doar in format digital, in timp ce sectiunea Fotografie ii viza pe cei pasionati de imortalizarea momentelor speciale cu ajutorul aparatelor de fotografiat.

Concursul a ajuns acum in faza finala, care va consta intr-o sesiune de live painting, cei 9 finalisti (3 din fiecare categorie, alesi de un juriu format din Andrei Radu – fotografie, Sebastian Oprita – ilustratie si Radu Manelici – design grafic) urmand a fi impartiti aleator in 3 echipe. Evenimentul are loc joi, 25 iulie, si incepe in jurul orei 16:30, asa ca daca aveti drum prin Centrul Istoric, ne vedem pe terasa Van Gogh sa ii urmarim pe artisti la lucru.

In final, am ales patru din lucrarile inscrise in concurs (le gasiti pe toate aici), cele care m-au gadilat pe mine in mod placut la ochi (asta a fost singurul criteriu, voua sau juriului e posibil sa va placa altele).

Propunere 1 Artistii la lucru - Propunere 2 Propunere 3 Propunere 4

Acest articol face parte din campania Nestea cu -30% mai putin zahar 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *