interviu

Interviu la Chivas Sound of Business

tricouri newsletter

Newsletter: oportunități

01/04/2016 Comments (2) Noutati

Asaltul final

UPDATE: Așa cum scriam vineri, am prelungit perioada campaniei până luni seara, la miezul nopții! Sunt 2335 euro și încă o serie de plăți ce vor fi confirmate mâine.

Asaltul final al campaniei de crowdfunding se dă în acest weekend. Suma strânsă în acest moment este de 2065 de euro. Unii vor spune că nu e bine, pentru că nu am strâns cât ne-am propus (adică 4000 de euro). Eu spun ca este bine, pentru că nu sunt deloc bani puțini, mai ales într-o industrie muzicală în care paradigmele se schimbă fundamental. De aceea, vreau să mulțumesc din suflet tuturor celor care au contribuit la strângerea acestei sume. În mod cert, vă numărați printre cei mai fideli fani ai mei și în mod cert sunteți oamenii care au crezut în ideea mea. În visul meu (vorba piesei).

Pe lângă oamenii care s-au implicat, sunt convins că există mulți alți oameni care vor cumpăra discul și care vor veni la spectacolele de lansare din București și din țară. Nu s-au descurcat cu plata pe platformă, nu sunt obișnuiți cu mecanismul crowdfunding-ului sau nu au rezonat cu ideea în acest moment. Sau pur și simplu nu au aflat de campanie (chiar dacă nu cred că am ratat vreun canal de comunicare important pentru publicul meu). Pentru ei și pentru cei care abia acum ar putea afla, mai există totuși și acest weekend. Am mai spus-o și mă repet: suma este cel mai puțin important lucru din această campanie, alăturarea la comunitate înseamnă mult mai mult pentru mine.

Este foarte posibil să prelungim perioada în care puteți contribui cu 24 de ore, adică inclusiv luni, 4 aprilie. Am decis asta împreună cu Vlad pentru că avem foarte multe plăți inițiate în draft, dar nefinalizate. Acesta e încă un avantaj în a dezvolta o campanie de crowdfunding pe platforma proprie, la o adică poți prelungi perioada cu câteva zile. Dacă aveți nevoie de ajutor (au fost și alții, nu vă îngrijorați asupra aptitudinilor voastre legate de computer), nu ezitați să mă contactați. De asemenea, nu am finalizat discuțiile (deși e aproape sigură treaba, doar trebuie să o punem în contextul potrivit) cu încă un partener.

Mai e puțin, dar mai avem multe de făcut împreună!

banner articole bun

2 Responses to Asaltul final

  1. Make says:

    @Natural Multumesc mult, Daniel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *