DreamTeamRO – Social Media(s)

Locurile 9-12 la Mondiale. Vi se pare putin?

25/07/2011 Comments (1) Blog

Asta e spiritul de Vama de care cred ca vorbiti…

Eu am ajuns in Vama tarziu, la 30 de ani, de 1 mai 2007. Evident, pentru un concert, altfel probabil nu ajungeam niciodata. Si nu mi-a placut Vama. De ce? Pentru ca printre lucrurile descoperite la prima deplasare au fost oameni atat de beti incat legatura cu pamantul se facea pe toata lungimea corpului, pentru ca sexul e frumos, dar nu pe plaja cu oameni care trec pe langa tine, pentru ca “when you got to go, you got to go”, dar marea nu are nici o vina si nu trebuie sa devina o toaleta publica, pentru ca sa fii liber nu inseamna sa nu te speli decat in mare.

Cand am spus asta unor prieteni, mi-au zis “Vama nu mai e ce a fost…”. Ce a fost nu stiu, eu stiu ce vad acum. Si am vazut si pacifistii flower-power aruncand cu sticle pe scena, in loc sa intoarca spatele si sa plece.

In 2011 am inceput sa descoper franturi din ce cred eu ca a fost Vama Veche si spiritul ei. Am descoperit oameni care isi permit si masini scumpe, dar care vin sa doarma in cort sau sa stea goi pe plaja, pentru ca asa au facut si cand veneau cu “ia-ma, nene!”. Am descoperit ca poti fi si civilizat in Vama Veche si sa mananci si sa canti intr-un loc extrem de simpatic ca “La Barba Neagra”.

Si am descoperit si o piesa ca cea a baietilor de la Taxi – domnu’ Dan, chapeau inca o data!

One Response to Asta e spiritul de Vama de care cred ca vorbiti…

  1. Frumoasa piesa, dar… finalul refrenului mi se pare cunoscut…, foarte cunoscut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *