Exemplul personal e cel mai important

Fapte, nu vorbe…

06/05/2011 Comments (7) Blog

Ati plati bilet la Acoustic Bloggers?

Ecourile concertului Acoustic Bloggers din 13 aprilie au fost mai mult decat pozitive. Recunosc, si pentru noi, cei care am fost pe scena, rezultatul a fost o surpriza mai mult decat placuta. A doua zi curgea cu intrebari de genul “cand e urmatorul”, “Sper ca il faceti lunar” etc.

Apoi am primit o invitatie ca Acoustic Bloggers sa cante cateva piese la Rampa de lansare de la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, ceea ce am si facut. Unde, dupa prestatie, am primit o alta invitatie, pentru toamna, sa mergem sa filmam la TVRM. Stiu ca nu e o televiziune mare, dar e un semn ca proiectul castiga in coerenta.

Si astfel ca mi-a inflorit in minte gandul sa mai organizam un concert de club cu Acoustic Bloggers. Numai ca, in secunda doi au inceput sa infloreasca si intrebarile: unde repetam, cand repetam, cum organizam seara, cine ramane din cei care au fost, pe cine chemam. Iar toate intrebarile, la randul lor, genereaza costuri (sala, transport – Alex, violonistul sta in Ploiesti – si multe altele – si muzica are consumabile :P).

Si uite asa, vin in fata voastra cu o intrebare: ati plati bilet pentru un concert Acoustic Bloggers? Rugamintea este sa si argumentati, de ce da, de ce nu.

7 Responses to Ati plati bilet la Acoustic Bloggers?

 1. colaholicu says:

  Stiu ce inseamna sa te cari cu scule, care scule (in caz ca nu le ai pe toate), sa investesti timp de repetitii, timp si de studiu acasa si o gramada de alte chestii. In consecinta, ar fi frumos ca si publicul sa participe cu ceva.
  Eu, unul, as plati bilet (mai ales) pentru genu’ asta de concerte – cu voluntari – pentru ca oamenii aia au dat din timpu’ lor ca io sa ma simt bine.

 2. Servus

  Am fost si eu parte dintr-o trupa si cunosc foarte bine efortul din spatele catorva piese live pe scena.

  Eu nu sunt un mare fan al concertelor si de aceea nici nu ma duc. Dar, ca sa va vad pe voi, platesc cu mare drag.

  Multumesc

 3. A, am uitat… ma ofer voluntar cu transport, daca aveti nevoie.

  Mersi

 4. Anca Duma says:

  DA DA DA! de ce? Pentru ca mi se pare normal ca la un eveniment unde ti se ofera ceva sa exista un bilet de intrare ceva. Nu sunt adepta listelor la cantari sau a bagatului pe usa din dos. 🙂 Stiu ce munca e in spate si merita rasplatita. Cat ca artistul castiga doar de o apa plata. 🙂

 5. Alex Giurgea says:

  Categoric da! Eu m-am mirat ca nu a fost intrare prima oara…

 6. make says:

  @Alex – prima data era altul scopul, era alta tinta – data viitoare va fi un concert si atat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *