matematica

Matematica unui album

Drumul Cetăților

La Mediaș, pe Drumul Cetăților

04/08/2016 Comments (0) Noutati

Concerte în august

augustAugust are și el concertele lui, că doar nu o să stăm degeaba! Și ce mă bucură e că ajung în locuri noi, prilej ca oameni noi să îmi descopere muzica. Vom avea discuri cu noi, căni, tricouri, stăm la poze, veniți să stăm de vorbă, sunt foarte receptiv la ce cred oamenii despre muzica mea.

Sâmbătă, 6 august suntem invitați la Zilele Orașului Mărășești. Mulțumiri doamnei Otilia că a insistat să mergem, am mai încercat de vreo două ori, dar nu s-au pupat lucrurile corespunzător, ba nu puteam eu, ba nu era propice. Cântăm în aer liber într-un spectacol ce mai include și alte momente artistice (pantomimă, dans etc.). Recitalul nostru începe, teoretic, dupa ora 21:30. Prietenii din Focșani sper să dea o fugă să ne vadă, dacă tot nu reușim să ajungem la ei (și nu că nu aș vrea eu sau ei, pur și simplu nu găsim un loc).

augustPe 13 și 14 august ajung, în premieră chiar și pentru mine, la Gărâna. În acea perioadă, are loc acolo festivalul Gărâna Folk, doar că noi nu vom cânta în festival, ci vom fi un fel de aperitiv. Astfel, eu și colegii mei din Folk Band Imperfect (Cristi Mihai și Alex Panfilov) vom avea sarcina să încălzim publicul la Hanul La Răscruce. Vom cânta pe zi, undeva în intervalul 14.30 – 17.30, așa că dacă veniți la festival, nu ne ratați și pe noi. Dacă sunteți prin zonă, rămâne cum am stabilit: ne vedem…La răscruce.

Pe 17 august merg din nou în matinalul Radio Seven, profitând de faptul că Mihai Găinușă e în vacanță pentru a fi colegul de matinal al Laurei Ivăncioiu. Astfel, timp de trei ore vom povesti câte-n lună și-n stele, vom cânta, vom asculta muzici și vom încerca să nu simtă publicul lipsa lui Mishu din studio. Radio Seven poate fi ascultat pe 103.4 FM sau online pe www.7radio.ro

August și Social Media

Suntem 1300 de Alchimiști pe pagina de facebook, iar pentru asta vă mulțumesc corespunzător. Dacă nu ați dat like paginii, acum e momentul să o faceți. Pe fiecare canal încerc să postez altceva (de ex. ce pun pe instagram nu postez decât foarte rar pe profilul de facebook). Procedez la fel cu ofertele de merchandising, ce sunt diferite pentru abonații la newsletter de cele de pe pagina de facebook.

Pe contul de youtube am rămas dator cu ultima piesă lipsă din albumul HOINAR prin Piața Matache. Bine, am făcut-o intenționat, mai ales că era vorba de cea mai cunoscută piesă a mea, Colind pentru prieteni. Între timp, însă, cu un pic de ajutor din partea prietenilor – Sorin Poclitaru, Ștefania Iacob, Vlad Dulea, echipa Kooperativa 2.0., am remediat această deficiență. Ce a ieșit puteți vedea mai jos. Nu uitați să vă abonați la contul de youtube, pentru a afla instantaneu când apare un clip nou. Nu de alta, dar de luna viitoare (n.a. din septembrie) începem să adăugăm piese de pe albumul nou – vedem dacă live, dacă cu coperta albumului, dacă facem vreun clip, cine știe…voi abonați-vă, e important! Cu cât am mai mulți urmăritori și mai multe vizualizări, prind curaj să postez tot mai multe clipuri. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *