concluzii turneu afis

Concluzii la turneu

weekend

Weekend de poveste și drumuri

31/07/2019 Comments (0) Noutati

August cu folk

august

Unii ar fi putut să spună că în august, dacă tot am terminat turneul național Marius Matache – 15 ani, o să mă odihnesc și eu un pic, să îmi revin, să îmi trag sufletul, să fac planuri. Așa mă știți voi pe mine, specialist în odihnă? Nu există, am la treabă în august, de am programul făcut pe zile. Și muzica e o parte importantă din acest program, ca doar asta fac, nu?

Luna începe în forță, cu o prezență în emisiunea S-a Creat În România, pe care prietenul meu Robert Tache o realizează în fiecare joi la Radio Seven. Așadar, pe 1 august de la ora 15.00 ne auzim pe 103,4 FM sau pe www.radio-seven.ro, evident cu cântare live și concurs cu premii în discuri.

Vineri, 2 august, ajung după 6 ani la Arad, iar pentru asta le mulțumesc celor de la Ibis Style Hotel, cei care m-au invitat. Ne vedem și auzim după ora 19.00 pe terasa hotelului și sper să iasă ceva frumos. Ca să am scuza să mă mai invit la oameni acasă.

A doua zi, sâmbătă, 3 august, mă mut în Maramureș, mai exact la Centrul de Călărie Casa Pașcu de la Budești, pentru concertul tot în aer liber Poem cu cai. Este că m-am lipit frumos cu piesa respectivă de loc? Pe care l-am vizitat în martie, când am cântat la Baia Mare, și unde am zis că musai să mă întorc. Ia să ascultăm noi piesa, dacă tot o bârfim!

Dacă totul merge bine, pe 22 august ne vedem la Piatra Neamț, la Turnul Berarilor, unde voi cânta alături de Teddy Tudoroiu. La fel, nici sub Pietricica nu am mai ajuns de multă vreme (să fie vreo 5 anișori) și mă bucur că s-au legat lucrurile și reușesc acum. 

În fine, singurul concert al meu de pe litoral va avea loc sâmbătă, 24 august, la White Horse Costinești. Dacă anul trecut am fost acolo pentru festivalul Folk Fest Remember Costinești, anul acesta merg de unul singur și m-aș bucura ca prietenii din Constanța, Mangalia sau care se nimeresc pe litoral să vină să mă asculte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *