Puștii

Puștii și muzica mea

Bacău obiective

Obiective 2018

24/03/2018 Comments (0) Noutati

Bacău și Humor

Văd că anul acesta cumva e un echilibru între Moldova și Ardeal – am fost Mediaș – Sibiu, apoi Dorohoi – Humor, apoi Cluj – Baia Mare, acum iar Moldova, cu două concerte la Bacău și, din nou, Humor. Oltenia se cam lasă așteptată, în timp ce Dobrogea își rezervă deja perioada mai caldă (în mai ne vedem la VAMAdus Folk, 11-13 mai, plus încă o apariție publică în august deja antamată – urmăriți pagina festivalului de la Costinești), iar în Banat am fost recent (Timișoara, în decembrie). E  drept, am încercat ceva la Arad, dar nu mi-au răspuns. Dar nu e timpul trecut, cine știe, o Reșița poate, prin toamnă, legată cu Timișoara vom vedea. Dar, să nu divagăm, că avem de detaliat.

Bacău – Villa Borghese, 13 aprilie

Buuuun, revenim la Bacău (era să zic revenim la berbecuț, #ifyouknowwhatImean), la Villa Borghese, care a devenit, în decurs de doi ani, locul de cântat folk al Bacăului, chiar dacă au mai fost și alte încercări. În fiecare vineri, folkul e la el acasă pe moșia lui Talal și am zis că în drum spre Humor merită să fac o haltă pentru prietenii băcăuani, mai ales că de fiecare dată au ieșit seri foarte frumoase aici.

Dragii oameni ai locului – Neica Trandafir și Marcel Bălan – vor face introducerea serii, dar dacă sunteți harnici și vă faceți rezervări din timp (telefoanele de contact sunt pe afișul din stânga), poate îl iau și pe Cristi cu mine, ca să facem un show simpatic și știți că ăsta micu’ e talentat rău, nu doar frumos ca mine.

Gura Humorului – Casa de Cultură, 14 aprilie

La Humor am fost recent, știu, dar acum e vorba de altceva. Poetul face (1)50 de ani și ar fi de neconceput să nu îi mâncăm tortul chiar la locul faptei (sper că nu ești nesi și nu faci tort! de data asta nu scapi doar cu păstăi țigănești!). Plus că își lansează o carte aniversară, 50 – cincizeci, 50 de poezii pentru cei 50 de anișori în care le-a făcut pe toate. Mă rog, i-au rămas câteva (de ex. Premiul Nobel pentru literatură, sau măcar pentru pace…), dar nu se grăbește.

După spectacolul Poclitaru50 de la casa de cultură (aveți artiștii pe afișul alăturat – detalii și pe ForeverFolk), urmează și un after-party la Vila Andreea din Mânăstirea Humorului. Unde presimt că ne vom multiplica și cântările vor continua până la ore indecent de tinere ale zilei următoare.

Între timp, dați-mi voie să mă bucur că am depășit 900 de abonați pe contul de YouTube. Da, știu, încă nu sunt 1000 câți vrea YouTube că să pot monetiza conținutul (ajungem noi și acolo, pas cu pas, dați sfoară în țară!), dar nici nu sunt cumpărați cum îmi sugera un specialist (haha!). Dați-i play și bucurați-vă de muzici! Vă mulțumesc din suflet că îmi sunteți aproape în povestea asta muzicală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *