Tineri pentru handbal

Bancpost

Bancpost + FRF = love

19/03/2015 Comments (0) Sport

Biciclim cu spor

biciclim

Anul trecut, cam pe vremea asta, mă duc să îmi fac analizele de primăvară (conform fișei postului de posesor doar de juma’ de tiroidă, primăvara și toamna trebuie să îmi fac ITP-ul obligatoriu pentru cei ca mine). În plus, mă simțeam și cam nasol, ieșeam dintr-o iarnă grea, așa că am băgat niște analize mai extinse. Rezultatele? Praf. Colesterolul mare, încă vreo 4-5 chestii ieșite din scală, ce mai, să mă bată dom’ doctor și mai multe nu. Concluzia: tre’ să fac mai mult sport. De parcă eu n-aș fi știut sau nu aș fi vrut. Dar știți scuza clasică a majorității “când, frate?”. Doar că sănătatea e o chestie a naibii de serioasă, drept pentru care am zis “e timpul să biciclim”. Mi-aș fi cumpărat bicicletă, dar aia mai lipsea în casă. De pe scară, se fură, mai stau și la 4. Și poate nici nu mă țin, o iau de mobilă.

Hai să văd dacă îmi place, măcar. Parcul Tineretului e aproape de mine, ușor de ajuns cu metroul când plec de la muncă (2 stații), plus posesor de centru de închiriat la intrarea de la Șincai. În prima tură de o oră am acoperit puțin peste 8 km.  După 5 ședințe, deja făceam 12 km cel puțin, iar la sfârșitul verii am reușit aproape 16. Mă învățasem, pe la 6:30 plecam de la birou, mă opream la Tineretului, pedalam o oră, apoi pe jos până acasă, pentru a mă dezmorți.

Săptămâna trecută vorbeam cu Oana și Raluca, cu care m-am mai înhăitat adeseori în turele prin parc, că avem chef să biciclim, să treacă iarnă, să se deschidă sezonul. Când colo, pe drumurile patriei, primesc din partea colegilor de Kooperativa anunț:

Sâmbătă, 21 martie, Asociația Green Revolution și Raiffeisen Bank vă invită  la Șuetă pe Bicicletă, la ora 10:00, la centrul Aviatorilor, la deschiderea oficiala a noului sezon I’Velo 2015.

Așadar, copilași, nu ratați momentul, organizatorii vă așteaptă cu cafea aburinda, dulciuri de la Brioserim.ro și bicicletele galbene și nărăvașe, ca să nu uitați de ce ați venit. Veți afla și planurile organizatorilor pentru 2015, e și o tombolă cu premii, muzică pe fundal, hai, mergeți voi în locul meu, care muncesc pe scenele patriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *