Site-ul Times New Roman a implinit 3 ani

Un zambet nu face rau, dar poate face mult...

11/09/2012 Comments (0) Blog

Doua evenimente interesante: BikeFest si City of Energy

Mi-au ajuns la cunostinta doua evenimente “eco” interesante si m-am gandit ca ar fi util pentru cei care mai “dau pe-aici” sa le popularizez.

City of energy – concurs pentru artistii urbani

Enel Romania invita artistii urbani intr-o competitie de transformare a capitalei. Acestia  sunt invitati sa inscrie in concurs pe pagina oficiala de Facebook a proiectului – Facebook/EnelSharingRomaniapana in data de 16 septembrie, prin uploadarea celor mai reprezentative lucrari de inspiratie urbana.

Un juriu specializat va alege 10 artisti finalisti pentru o competitie de live painting in SkatePark Tineretului din Bucuresti. Patru cele mai bune lucrari dintre cele 10 expuse vor aduce castigatorilor un premiu individual de 2000 Ron, precum si posibilitatea de a picta cate 2 pereti ai unui post de transformare Enel.

BikeFest 2012

Parcul Izvor gazduieste in perioada 29-30 septembrie cel mai amplu eveniment de ciclism urban din Romania si anume BikeFest 2012. Scopul acestui eveniment de amploare este consolidarea comunitatii de biciclisti si promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ.

BikeFestCele dou zile includ mai multe competitii si probe si anume Pentathlon, World Class Fall Kick Off (patru ore de cycling si sase ore de antrenament sportiv intens), Femeia pe bicicleta (powered by SkirtBike, foto stanga: Vlad Grigore). In Parcul Izvor vor exista zona Talcioc (pentru cei care vor sa cumpere sau sa vanda o bicicleta), zona de x-treme bike, dezbateri si discursuri cu oameni importanti din domeniul velo si expozitie cu cei mai importanti importatori sau distribuitori de biciclete.

Asociatia ROI va organiza o zona dedicata copiilor unde cei mici vor invata reguli de circulatie, vor desena pe asfalt si se vor da cu bicicleta sau tricicleta. De asemenea, iubitorii de fotografie sunt invitati sa urmareasca website-ul evenimentului si pagina dedicata de Facebook pentru un concurs foto in urma caruia se vor decide Fotografii oficiali Nikon la Bike Fest 2012.

Mai multe informatii legate de eveniment, regulamente, program sau inscriere in competitii, puteti gasi pe: www.ivelo.ro/bikefest sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *