Blogger

Activitatea mea in blogosfera a inceput cu ForeverFolk, primul portal de muzica folk din Romania, proiect demarat pe 19 iunie 2008, iar pe mariusmatache.ro scriu din 2009. Crezul meu de blogger il gasiti aici, daca va intereseaza cum vad eu parteneriatele si ce pot eu sa ofer unor posibili parteneri. Printre domeniile de competență în care cred că pot produce conținut de calitate se numără muzica (sunt un muzician semiprofesionist, am un album scos, cânt din 2004), chimia (am un doctorat în chimie), protecția mediului (lucrez în domeniu de peste 15 ani), educația (lucrez într-o instituție de învățământ superior) și sportul (pasiune personală, am învățat să citesc pe ziarul Sportul).

Campanii si proiecte in care am fost implicat

  • alaturi de DreamTeamRO: STR8, Millenium Bank,  UFS – GustSOS, ROManii sunt destepti; BIONECT
  • de unul singur: Praktiker – Idei de Zece, Prigat – Chef de viata, promovarea platformei AlcoHelp, Eurovita – Vitamine pentru Seniori, Colgate, Pizza Hut – Mr. Pantastic, Electrolux, Nestea – competitie de arta urbana, Bergenbier – Zilele Prieteniei, BASF – Chain Reaction, Cupa Coca Cola  la fotbal, promovarea platformei de pronosticuri sportive YEPP.ro;

Scriu uneori si pentru campaniile organizate de Blogal Initiative. Printre cele mai interesante campanii castigate la ei se numara Blogger European 2011, Let’s do it, Romania!, Festivalul de Film European 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *