Gashkademia Lecții Mignon

Lecții Mignon(e)

Alergătura din week-end

11/11/2014 Comments (0) Noutati

Concerte la Suceava si Bistrita

Se anunță un week-end foarte agitat, cu două concerte, vineri la Suceava și sâmbătă la Bistrița. Și dacă ar fi doar concertele, nu ar fi așa mare bătaie de cap, deși drumul nu e unul scurt. Dar programul se anunță unul încărcat, pentru că nu vin singur, ci alături de prietenii mei din DreamTeamRO. Iar asta poate fi o chestie tare obositoare, pentru că ne simțim atât de bine împreună, distracția e la cote maxime, încât după un week-end cu ei am nevoie de o vacanță, să îmi revin. În plus, sâmbătă, la Tg. Mureș, avem întâlnire cu dom’ profesor Cristi Pustai, că nu ne-am mai văzut cam de multișor (mai ales în formulă extinsă, că eu l-am mai întâlnit în diverse ocazii). Sunt convins că vom bea o cafea și cu bloggerii din Suceava și Tg. Mureș (va anunța Chinezu detalii cât de curând), distanțele București – Suceava – Tg. Mureș sunt lungi, Sorin Poclitaru a promis că vine și el la Suceava vineri seară. Ce mai, nu va fi ușor deloc!

Concertul de la Bistrița are loc sâmbătă, 15 noiembrie, începând cu ora 21:30, în Class Cafe. Adresa cafenelei este Str. General Grigore Bălan (vis-a-vis de muzeu ca reper).

Știu că vineri e meci, așa că mă aștept ca publicul de La Fierărie să fie preponderent feminin. Să fiu sincer, nu ma deranjează (hihihi!). La Suceava a fost întotdeauna un public iubitor de muzică live, iar Fierăria mi-a fost gazdă de mai multe ori. Concertul este anunțat la ora 21, biletele costă 10 lei.

Bistrita 15 novE prima oară când merg să cânt la Bistrița. Până acum, nu a fost să fie. Sper să fie și Bistrița un experiment de tipul Suceava, Brașov sau Sighet, unde, după ce am ajuns o dată, am învățat bine drumul. Concertul se petrece la Class Cafe, adresa este Str. General Grigore Balan (vis-a-vis de muzeu). Concertul e anunțat la ora 21:30, prețul biletelor este de asemenea 10 lei. Dacă aveți prieteni prin Bistrița, anunțați-i că merg în vizită, ca toți bistrițenii pe care îi cunosc eu sunt acum în București.

Voi avea câteva discuri cu mine, dar dacă vedeți că eu uit, trageți-mă de mână (putem să îi spunem un fel de lansare la Bistrița, nu?).

Și, ca informație în premieră pe țară, vă anunț că următorul concert în București va avea loc pe 3 decembrie într-o locație nouă pentru mine, unde au mai fost concerte, dar care presupune un format special. Revin cu detalii, dar cred că mâine va apărea un afiș pe pagina mea de facebook.

Deplasarea este realizată cu sprijinul Continental Hotelscare ne cazează atât la Suceava, cât și la Târgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *