O banca simpatica

DA – muzica, NU – zgomot

25/07/2013 Comments (2) Blog

Ce mai primesc la redactie

Colegii mei de la universitate s-au obisnuit deja ca periodic sa semneze curierilor care imi livreaza tot felul de pachete, plicuri, cutii si alte cele. Stiu ca oricum ei sunt primii care vor beneficia de continutul lor (de ex., de vreo 2 ani la noi in birou nu cred ca s-au mai cumparat stick-uri USB – am primit suficiente comunicate de presa si informatii incat i-am alimentat pe toti). Si desi in blogosfera e o dezbatere intensa de pe doua pozitii extreme – nu vreau sa mai primesc si bloggerii se alinta din prea multa atentie, eu m-am gandit sa fiu mai impaciuitor.

Asa ca, periodic, voi mai face cate un articol cu ce am mai primit la redactie si, in conditiile in care ma si prind de asta, si de ce le-am primit. Nu le-am primit pentru ca sunt blogger, le-am primit pentru ca X sau Y companie sau agentie lanseaza un produs, un proiect, o actiune si vrea sa disemineze informatia, iar bloggerii pot fi un canal prin care sa o faca. Asa cum spune Cristi,  orice atenţie nesolicitată şi necontractuală nu constituie în nici un fel o obligaţie. Dar ar fi pacat sa nu va povestesc cu ce i-am mai delectat pe colegii de birou, asa ca inauguram Primim la redactie.

Un mafiot in redactie: Paste di tutte le paste

Suna telefonul si un domn ma invita politicos sa cobor pana jos, pentru trebuie sa imi livreze un pachet. Cu ochelari de soare si un tricou cu un imprimeu simpatic, imi pune un pistol la tampla si o cutie in brate: a zis Nashu’ ca e pentru tine! Apoi ma saluta si pleaca. Ma intorc inapoi in birou, cutia plina de tot felul de paste, asa cum spune si titlul. Cum am norocul sa lucrez intr-un departament cu destule fete, fiecare din ele au primit cate un sortiment, cu cerinta expresa de a le manca cu placere. Din patru fete, doar doua le-au si gatit, semn ca cercetarea e mai importanta decat gatitul. Deh, carieristele astea! Ce pot sa va spun este ca scoicile au sfarsit intr-o budinca cu branza la cuptor, iar taiteii in supa. Mai multe detalii pe pagina de facebook Hutton.

Primim la Redactie Hutton 3 Hutton 2 Hutton 1

Timisoreana Bruna – un nou sortiment

Timisoreana BrunaTimisoreana si subsemnatul au o legatura simbolica, inceputa in 1997, pe malul Dunarii, la Orsova. Nu in fiecare zi te invita un profesor universitar pe tine student absolvent al primului an la o bere. In cei 16 ani trecuti de atunci, am mai trait cateva povesti impreuna, dar aceea va ramane memorabila. Acum Timisoreana a lansat sortimentul Timisoreana Bruna (5% alcool). Asortat langa 6-pack-ul de bere bruna, un CD cu o poveste cu blonde si brune spusa de Florin Piersic. Nu va impacientati, dureaza undeva la 7 minute.

2 Responses to Ce mai primesc la redactie

  1. omulvaly says:

    Forward si in teritoriu 😀

  2. Make says:

    @Valy cand mai trec prin Focsani, te sun sa iesi la OMV sa ridici coletu’ :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *