Pe cine vreau la Chinezu în emisiune

Bun venit pe lume 2013

06/11/2013 Comments (0) Blog

Bloggerii oficiali Ziua de Mâine 2013

Afis Ziua de Mâine 2013

Cred foarte mult în bloggeri atunci când vine vorba de promovarea unui eveniment cultural. Iar asta tocmai pentru că prea puține instituții media (radio și TV în special) mai promovează cu adevărat actul cultural. De aceea, oricând am ocazia, recomand organizatorilor să implice blogosfera locală măcar, dacă blogurile cu impact mare e mai complicat un pic.

Iar Festivalul de Folk de la Alba Iulia ocupă un loc special pentru că a fost primul eveniment unde am condus un grup de bloggeri. Asta se întâmpla în 2011, dar tradiția continuă pentru al 3-lea an consecutiv.

Așadar (sunet de tobe!), bloggerii oficiali ai Festivalului-Concurs de Muzică Folk Ziua de Mâine 2013 de la Alba Iulia sunt: Oltea Zambori, Cristian Florea, Feri Teglaș, Claudia Tocilă, Andrei Dobra  și Anne-Marie Chelariu, ultimii doi fiind reprezentanți ai blogosferei locale. Numelor de mai sus li se adaugă subsemnatul și, evident, ForeverFolk, în calitate de blog de specialitate.

Programul complet al festivalului Ziua de Mâine 2013 îl puteți vedea în afișul alăturat sau pe site-ul festivalului.

OrganizatoriConsiliul Judeţean Alba, Asociaţia Cultur’ART Alba Iulia
Parteneri în organizareMuzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, Biblioteca județeană Lucian Blaga Alba, Universitatea 1 Decembrie 1918, Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia, Art Café Downtown, R.Y.M.A.

Sponsor: Bristot

Parteneri mediaTVR Cluj, Radio România Actualități, Radio România Internațional, Radio România Cluj, Radio România 3NetForeverFolk, Romantic FM, Radio Itsy Bitsy FM, Radio Transilvania, Cațavencii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *