Agricultura romaneasca – intre oportunitati si metehne

Romanii sunt creativi

17/11/2011 Comments (0) Blog

Bloggerii si concurentii de la Ziua de Maine

Ma bucura  foarte mult un aspect sesizat la Festivalul de la Alba Iulia si anume ca bloggerii au apreciat si concurentii prezenti aici, nu doar “capetele de afis”. Vlad Dulea scrie despre Cosmin Vaman, Bogdan despre Claudia Ciobanu si despre IcarusNebuloasa scrie si ea un articol separat despre ziua 1 de concurs, semn ca nu i se pare cu nimic mai prejos decat partea de recitaluri. Ovi scrie despre tinerii “zilei de maine”, la fel si Feri Teglas.

Cosmin Vaman imi spunea ca participarea bloggerilor si articolele scrise de ei i-au multiplicat cautarile pe google si vizualizarile pe youtube. Sunt convins ca si ceilalti vor beneficia de impactul celor peste 100 de articole scrise despre festival pe bloguri, iar prin bunavointa google, informatiile despre ei vor ajunge mai rapid la publicul iubitor de folk.

S-a scris despre folk in week-end-ul care a trecut mai multe decat in restul anului pentru ca, asa cum spunea Hoinaru, 12 oameni au ales sa scrie si sa promoveze in loc sa se plimbe prin cetate. Pentru ca muzica folk are nevoie mai ales de viitor, le multumesc celor 12 magnifici ca au promovat viitorul folkului romanesc.

Organizator: Consiliul Judetean Alba

Parteneri în organizare: Muzeul National al Unirii Alba IuliaTeatrul de Papusi PRICHINDEL Alba IuliaCasa de Cultura a Sindicatelor Alba IuliaCasa de Cultura a Studentilor Alba IuliaAlba MallArt Cafe Downtown

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *