Esti blogger? Te bagi la un karaoke?

ciocolata-2

O lume de ciocolata

04/12/2012 Comments (6) Blog

Buletin de Medias

E clar, a venit momentul sa imi fac buletin de Medias si zau daca ar fi exagerata solicitarea. Din august 2011, de la primul descalecat al hoardelor DreamTeam in orasul de pe malul Tarnavei, am fost de inca 4 ori la Medias. Si pana sa se incheie 2012, am facut ce am facut si am mai pregatit doua deplasari.

MediasPe 14 si 15 decembrie ma gasiti la cea de a 29-a editie a Festivalului-Concurs de Muzica Folk Medias – Cetate Seculara. Recitalul meu va incheia seara de 14, in care mai evolueaza dragii mei Cosmin Vaman si Alexandra Andrei, Cristina Baca si Adi Mitescu, dar si concurentii admisi in concurs.

Si pentru ca nu am chef sa ma trezesc acasa pe 1 ianuarie, m-am gandit ca ar fi o idee buna sa fac revelionul in deplasare. Si ce sa vedeti? Am facut ce am facut si am ales Hotel Traube ca locatie. Astfel ca voi aprinde artificiile pentru noul an chiar in piata centrala din Medias.

Si pentru ca Anul Nou merita intampinat cum se cuvine, pe 2 ianuarie la Medias se prezinta “echipa de vis” a blogosferei in componenta completa, care raspunde la convocarea antrenorului Cristi Pustai pentru un meci care implica multe chestii despre care nu se poate vorbi aici pe blog, pentru ca s-ar sesiza CNA-ul, Politia Calare si Agentia Nationala Anti-Doping.

Deci, domnule primar Neamtu si stimati consilieri locali, eu zic ca, daca mentin ritmul, in 5 ani merit sa fiu macar Cetatean de Onoare al Mediasului. Iar daca pentru buletin trebuie sa ma ia cineva in spatiu, sigur gasim o solutie. Ne vedem la Medias.

6 Responses to Buletin de Medias

 1. cri says:

  Domnule si doamna, va asteptam cu drag

 2. Feri says:

  Am pus secretara sa-ti caute locuinta de servici :))))

 3. Make says:

  @Feri mai bine stau la hotel si imi cauti secretara :))

 4. Nelu Ivan says:

  Sper ca de data asta sa nu ai nevoie de servicii medicale Marius. 🙂

 5. Make says:

  @Nelu sper ca singurele medicamente de care sa avem nevoie sa fie cele anti-mahmureala :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *