Teze si antiteze in fotbal

3 pareri sunt mai bune ca 2

01/06/2010 Comments (5) Blog

BuzauTweetMeet, 5 iunie 2010

#DreamTeamRo reuseste, dupa lupte seculare sa mearga in vizita la Buzau, ca de cand tot ne straduim sa facem asta 🙂

Si pentru ca pentru deplasarea la Craiova am instaurat o leapsa care ne-a placut tare mult, o punem in aplicare si pentru Buzau.

Primele 3 lucruri care va vin in mine legate de Buzau.

1) Buzau era in anii trecuti punctul de plecare pentru Facultatea de Geografie in practica studentilor an II Stiinta Mediului. Carstul pe sare de la Manzalesti-Lopatari, lacul Meledic, vulcanii noroiosi – Paclele Mari, Paclele Mici. 2008 si 2009 am participat si eu si a fost o experienta unica, in care reusesti sa vezi mult mai bine de ce sunt capabili studentii.

2) Gloria Buzau – stiu ca sunt patetic pentru ca stiu echipele din toate orasele  dar de, asta e viata. Nu e vina mea ca am invatat sa citesc inainte de cls. I pe ziarul Sportul :D. Dan Tulpan, Zahiu (care a jucat si la FC Constanta – actualmente Farul, Sumulanschi, ehei, ce vremuri 🙂 Ei erau “legendele” echipei.

3) DN 2 🙂 Prin Buzau mai mult am trecut decat am stat. Drumurile spre Iasi, Suceava, Focsani, Lepsa, pentru job, pentru cantari, pentru evenimente “de familie”, toate trec prin Buzau.

5 Responses to BuzauTweetMeet, 5 iunie 2010

  1. toate drumurile trec prin Buzau… poate cand mergem la Brasov, tot prin Buzau ne duce Dulea 😀 :)))))))))))

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Stefan Murgeanu, Andrei Florin, Claudiu Ciobanu, Sorina, Marius Matache and others. Marius Matache said: BuzauTweetMeet, 5 iunie 2010 – http://bit.ly/9Djgty […]

  3. Laura says:

    da, gasim si in Buzau cateceva! cateva locuri care impresioneaza, cativa oameni interesanti si cateva localuri unde sa te simti bine:) asadar poate nu e doar un oras de tranzit datorita DN’ului 😛

  4. make says:

    Laura, nu am nici un dubiu, dar nu am avut ocazia sa raman in Buzau…nici sa cant acolo 😛

  5. […] b?ie?i au r?spuns deja dup? cum urmeaz?: Claudiu, Make, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *