Actorii cântă

Actorii cântă

Pacient activ

Pacient activ, cu drepturi

04/11/2014 Comments (0) Blog

byron la Cluj

Cluj, ți se pregătește ceva monstruos de simpatic! Prietenii de la byron vin pe 2 decembrie la Teatrul Național din Cluj pentru a susține un spectacol aparte, intitulat Electric Marching Band (titlul acesta m-a dus cu gândul la The Beatles și al lor Sgt. Pepper Lonely Hearts Club Band). De ce acest titlu? E simplu, alături de cei 4 componenți tradiționali byron, pe scena onoratei instituții de cultură clujene urcă Fanfara Militara a garnizoanei Bistrita și corul de elevi Excelsior. Și nu e tot, invitați speciali sunt doi muzicieni remarcabili, Luiza Zan, o voce extraordinară și violonistul Alexander Balanescu.

Mulțumită actualelor canale de social media, m-am reîntâlnit cu un fost coleg de liceu. El momentan este dirijor al fanfarei din Bistrița și, din vorbă în vorbă, am ajuns să punem la cale un proiect. Bineînțeles că la început ne propuneam mult mai puține lucruri, însă cu timpul proiectul a tot crescut, devenind mult mai complex, atât ca intenții, cât și ca finalitate. Dan Byron

Biletele pentru această nouă năzbâtie marca byron s-au pus in vanzare și zău dacă sunt scumpe pentru desfășurarea de forțe.  Ele sunt disponibile www.biletmaster.ro si www.iabilet.ro și în rețeaua magazinelor UMAN, Senia și agențiile Perfect Tour. Până pe 20 noiembrie inclusiv, aveți ocazia să cumpărați bilete cu preț redus, și anume 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) și 50 lei (Premium). Dupa această dată și la intrare, biletele vor costa 30 lei (cat. II), 45 lei (cat. I) și 60 lei (Premium).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *