Cand oamenii nu se mai opresc din facut lucruri...

imbatranim

Romania vazuta din afara

16/07/2012 Comments (0) Blog

byron prezinta cea mai noua piesa a sa: Road trip

byron e o trupa care intotdeauna a facut lucrurile altfel, fara ca “altfel” sa presupuna un rabat de la calitatea muzicii si prestatiei artistice. De aceasta data e vorba despre lansarea celei mai noi piese a grupului. Aceasta este lansata exclusiv pe bloguri si va invit sa o ascultati vizionand clipul de mai jos.

byronCompusa de Dan Byron (foto dreapta), Road Trip este cea mai noua piesa a grupului si va face aparea pe urmatorul album de studio byron ce, in varianta de lucru, se numeste Long Story Short. Acest album, ce va aparea, cel mai probabil, in primavara lui 2013, marcheaza revenirea la compozitii in limba lui …Shakespeare (ati fi vrut sa scriu Lord Byron?).

Foarte interesant mi se pare contextul in care a aparut Road Trip si anume un challenge international in care cantautorii implicati trebuiau sa compuna si sa inregistreze un intreg album muzical intr-o singura luna. In premiera pentru byron, noul single va avea atat o varianta in limba romana, cat si o varianta remixata, acestea urmand a fi lansate in viitorul apropiat.

Videoclipul piesei Road Trip contine secvente filmate in timpul turneului national pe care trupa byron l-a sustinut pentru promovarea materialului video Live Underground, lansat pe DVD si Blu-ray, ce contine concertele sustinute in Salina Turda. Road Trip este un veritabil film de calatorie pentru formatia insasi, fiind prezente atat imagini de pe scena cat si secvente de pe drum si “behind the scenes”. Clipul este produs si editat de catre un alt membru al trupei, Laszlo Demeter, basistul byron, care este de asemenea si artist vizual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *