Valea Viilor

Biserici fortificate

Bypass – un cuvant urât

24/04/2014 Comments (0) Blog

byron și Masă pentru doi

Știți deja că Dan Byron a fost invitatul meu la concertul aniversar de pe 15 aprilie din Club Puzzle. Iar prezența lui scenică a fost alcătuită din două piese, Masă pentru doi (chitară și voce el) și Alchimistul (piesa mea, cu flautul). Masă pentru doi este al doilea single de pe albumul Melancolic, album ce alcătuiește, în bună măsură, coloana sonoră a serialului Rămâi cu mine, realizat și difuzat de HBO România.

Iar astăzi, gașca frumoasă de la byron a lansat videoclipul piesei cu pricina, pe care vă invit și eu să îl vedeți mai jos. Videoclipul prezintă secvențe din serial și este realizat de Freealize și Colorbitor, în colaborare cu HBO Romania. Și dacă tot am vorbit de albumul Melancolic, trebuie să vă spun că acesta va fi lansat sub egida Universal Music România la jumătatea lunii mai și va fi susținut de un turneu de promvoare ce are următorul program: 30 aprilie – Odorheiu Secuiesc, G.Feszt, 1 mai – Baia Mare, Log Out, 9 mai – Suceava, 31 Motors Pub, 10 mai – Iasi, Underground Pub, 16 mai – Oradea, Green Pub, 17 mai – Timisoara, La Căpițe, 25 mai – Cluj, Photo Romania Festival, 31 mai – Sibiu, Festivalul Huet.Urban.

Mulțumirile mele merg către Dan, încă o dată, pentru prezența în spectacolul meu aniversar, iar vouă vă doresc vizionare plăcută.

Credit foto: Max Orbescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *