Concluzii Webstock

Scurte concluzii după Webstock 2014

conacul maldar recomandări

Povești din cule

30/09/2014 Comments (0) Blog

Cadou de la Chinezu

Săptămâna asta e ceva cu scrisorelele de amor, în mod cert. După scrisoarea de la VUNK, azi am primit o scrisoare de la Chinezu și Cheque Dejeuner. Personalizată, evident, cu poza cu rugby (eram topit oricum, văzându-mă în plin fuleu pe lângă căpitanul naționalei de rugby a Uruguayului, la IRB Nations Cup 2011 – foto sus) și explicații privind Cadhoc. Toate bune, veți spune, dar ce e Cadhoc, nu?

Teorie. Tichetele Cadhoc pot fi folosite pentru a achiziționa bijuterii, modă, cosmetică, articole vestimentare și încălțăminte, obiecte de mobilier și decorațiuni, telefonie mobilă, electronice și electrocasnice, agenți de turism.

Cadhoc schema

Practic, tu, ca firmă, ai un instrument financiar cu deductibilitate fiscală, logistică simplă, control și personalizare, plus consultanța de rigoare. Ca să aveți o idee de modurile de a utiliza acest instrument, m-am distrat construind schema din dreapta.

Dacă tichetele ajung pe mâna soțiilor dumneavoastră, domnilor, fiți siguri că se vor bucura tare dacă vor afla că în programul de parteneri se găsesc, de exemplu, Desigual, Parfois, Max Mara Week-end si Karen Millen. N-ați auzit de ele? Nu știați ce poșete mi-nu-na-te fac cei de la Karen Millen? Nu vă faceți problemele, doamnele sunt familiare cu termenii. Cu siguranță domnii vor opta pentru magazinele de electronice și un LED-TV cât mai mare, pentru a vedea meciurile mai bine. Restaurantele McDonald”s, Sandwich Factory, Springtime, KFC, Wu Xing, Snack Attack (practic, toate restaurantele din zona fast-food), lanțurile de magazine Mega Image, Carrefour, Profi, Cora, magazinele Agricola Internațional,  Aldis, Angst, sunt doar o parte din miile de magazine partenere unde puteți cheltui aceste tichete cadou (lista completă o găsiți aici). Aveți de ales în a face piața și a vă rezerva o vacanță, trecând prin cumpărarea unor gadgeturi și a pantofilor de toamnă.

Dacă e cadou, să mergem, deci, la cumpărături!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *