Va e dor de prima zi de scoala?

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers – cum s-a vazut concertul...

01/09/2012 Comments (2) Blog

Barbatii, cadouri potrivite si descoperirea Americii. Cadouri care se traiesc

N-ati inteles nimic din titlu, nu-i asa? Sa va explic atunci. Ipostaza in care barbatii cumpara cadouri este foarte apropiata cu momentul in care Columb a descoperit America si asta din mai multe motive:

  • cand vine vorba de cadouri, barbatii cauta cu totul altceva decat ar cauta partenerele de viata, asa cum si Columb cauta un nou drum spre Indii;
  • drumul spre cadoul ideal nu este lipsit de peripetii si aventuri, asa cum au fost si expeditiile marilor exploratori, care au trebuit din cand in cand sa se lupte cu diversi adversari;
  • sunt sanse mari ca dupa ce bati multe drumuri si magazine, sa afli ca destinatarul cadoului are deja ce voiau tu sa cumperi (se pare ca vikingii acostasera cu multi ani inaintea lui Columb in insula Terra Nova).

Sa presupunem ca iti propui sa cumperi un obiect de imbracaminte. Probleme: marime (pe hainele de acasa scrie masura, dar daca nu o prinde croiala? Daca e in perioada aia “intre masuri”, cand una e prea mica, cealalta prea mare?), culoare (vreti sa incepem dezbaterea cu diferenta intre gama de culori la indemana domnilor – rosu, roz – si cea a doamnelor – tomato piuree, carmin, ciclam si cate si mai cate? pierdem la scor, mai ceva ca nationala Romaniei).

As merge si pe varianta un week-end undeva, departe de oras. Sigur nu nimeresti perioada (nu stii, draga, ca am cursurile alea pentru firma?! si doar ti-am spus de ele!). Sigur ideea ta de cadou-experienta, intr-o locatie izolata, nu e ce trebuie (hai, draga, m-ai adus aici, in pustietate, nu e suficient ca toata ziua doar la birou, acasa, la birou, acasa! vreau sa mai socializez si eu cu oamenii!). Nu te gandi sa o duci intr-un city break intr-o capitala europeana, ca s-ar putea ca nici acolo sa nu fie bine: daca voiam aglomeratie si zgomot, stateam la Bucuresti!

Bine-bine, vor spune domnii, dar ce facem cu cadoul? Pentru ca avem cu totii macar o certitudine: sa te fereasca Sfanta Treime sa uiti aniversarea a x ani de casnicie, y ani de cand sunteti impreuna si z ani de cand v-ati cunoscut, asta ca si conditie minima! Citind povestile de mai sus, ajungem la concluzia ca ideal este sa oferi un cadou flexibil si inedit, pe care beneficiara cadoului sa il poata modela dupa bunul plac si in functie de necesitati.

Da, marele avantaj este ca acest cadou contine zeci de activitati (sunt 170 de parteneri implicati, pe unii din ei i-am testat personal – de ex Hanul Greweln din Medias si Toaca Belvue din Gura Humorului), fie ca vorbim de turism de aventura (cu bungee-jumping, escalada etc.) o escapada romantica sau rasfat la un SPA. Iar beneficiarul poate sa aleaga exact ce isi doreste, fiecare pachet continand un voucher valabil pentru oricare dintre activitatile incluse in catalog.

Asadar, domnilor, tot ce va pot ura este spor la cumparaturi. Cadoul ideal nu exista, dar intotdeauna merita sa incercati sa il gasiti.

2 Responses to Barbatii, cadouri potrivite si descoperirea Americii. Cadouri care se traiesc

  1. Foarte amuzant articolul:). Multa bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *