Alba Jazz 2014

Valea Viilor

Biserici fortificate

14/04/2014 Comments (0) Blog

Cadouri la întoarcerea acasă

Întoarcerea la muncă nu a fost ușoară dată fiind săptămâna care a trecut. Binișor peste 1000 de km, ziua sau noaptea, ploaie sau soare, plimbare sau grabă, concerte, conferință, TVR Iași, multe întâlniri cu prietenii din zonă. Și toate ar fi fost ok dacă nu ar fi la mijloc și o răceală serioasă dobândită tot acolo, care de sâmbătă mă termină fizic și psihic. Stau cu inima cât un purice pentru concertul de mâine, beau ceaiuri, iau pastile, totul pentru front, totul pentru victorie. Când am ajuns la birou însă, mă așteptau două cadouri simpatice din partea LIDL România și Coca Cola România, din seria primim la redacție.

LIDL România este una din cele mai active companii în social media românească. Și pentru a-mi îndulci întoarcerea la muncă, s-au gândit să îmi prezinte un fragment extrem de dulce din ceea ce înseamnă colecția de primăvară-vară a dulciurilor din magazinele LIDL. Cadou ce i-a făcut foarte fericiți și pe colegii mei, care îmi dădeau mesaje disperate la Iași în timp ce păzeau cutia sosită în lipsa mea și pe care i-am invitat să o deschidă și să se…îndulcească. Dar caricatura realizată de maestrul Petry este una specială (sunt un mare amator de astfel de “tablouri personalizate” și am mai multe portrete acasă) (foto sus).

Nebuni de BuniCoca Cola implementează la nivel global campania #Nebunidebuni, pentru acei oameni care vor să facă lucruri frumoase pentru cei din jurul lor. Cu ajutorul unei aplicații mobile – Radar For Good –  pe care o puteți instala pe telefoanele voastre inteligente, puteți sări în ajutorul celor din apropiere care au nevoie sau puteți propune alte fapte bune pe care le-ați face pentru cei din proximitate, fără a cere nimic în schimb. De exemplu, Acoustic Bloggers a fost și este o acțiune prin care noi, bloggerii cântăcioși, am venit în ajutorul mai multor copii ce aveau nevoie de sprijin. Mesajul de pe tricou (foto stânga) spune totul despre părerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *