Recitalul de la “Ziua de mâine” (video)

Un meci de fotbal…fresh

27/01/2012 Comments (1) Blog

Calm si rabdare, prieteni!

Zilele astea, sofatul tinde sa fie un amestec de aventura, nervi, sport extrem si alte chestii deloc placute. Pentru ca e frig, ninge viscolit, trec utilajele si in 15 min e la fel, oricat ai vrea sa te certi cu cineva, nu prea ai cu cine, ca daca te certi cu zapada, ai o problema.

Asa ca, va rog pe toti, soferi sau pietoni, sa fiti calmi si sa aveti rabdare, sa evitati teribilismele si excentricitatile la volan, sa conduceti prudent, sa nu fortati semafoarele. Claxonati preventiv, sa atentionati, aveti intelegere si pentru pietonii care uneori circula pe carosabil pentru ca trotuarul nu e curatat. Iar daca puteti evita deplasarea cu masina, luati metroul, la metrou nu ninge!

Pentru cei care sunteti pietoni, nu va aventurati in traversare, chiar daca e trecere. Cu tot cu cauciucuri de iarna, daca e gheata pe jos, o masina nu opreste asa usor. Daca mergeti pe carosabil, incercati sa stati cat mai aproape de trotuar si cu grija, sa nu alunecati.

Daca vedeti vreun coleg de trafic cu probleme, ca patineaza, ca nu poate porni, nu il claxonati, mai bine dati-i o mana de ajutor, dati-i un sfat. Incercati sa evitati drumurile interurbane, dar daca totusi trebuie sa plecati din localitate, asigurati-va ca se circula, nu porniti la drum fara sa stiti cum sunt soselele.

Iar ca sa va relaxati un pic, atat soferi, cat si pietoni, va propun un clip cu o iarna frumoasa – cred ca o asa iarna ne-am fi dorit si nu viscolul de afara.

One Response to Calm si rabdare, prieteni!

  1. […] iarna care din nou ne-a prins prin surprindere pute?i citi la Dan, Marius ?i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *