Sucursala BCR La Matache transmite live

Selectiuni din playlist-ul Folk You 2011

28/06/2011 Comments (2) Blog

Campanie electorala cu Tuborg Sound :-)

Daca tot scriam deunazi ca m-am inregimentat politic, e timpul sa ne ocupam si de o campanie electorala. Probabil ati aflat de pe net sau de la TV despre campania Tuborg si job-ul de  Tuborg Party Manager. Inscrierea in campanie se poate face pana pe 10 iulie 2011, prin inscrierea codului de sub capacul sticlei Tuborg sau cheita dozelor, fie pe www.tuborg.ro, fie prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 1858, cu tarif normal in retelele de telefonie mobila.

Ei, oamenii de la Rogalski-Grigoriu care se ocupa de campania respectiva au zis ca un candidat serios pentru asa job important e musai sa fie bine pregatit, drept pentru care au luat o mana de bloggeri si i-au angajat ca traineri de Tuborg Party Manager. Sa nu credeti ca un candidat tre’ sa bage flotari, genoflexiuni si alte alea. Au contraire, mes amis! Tre’ sa faca puncte, cat mai multe puncte, pe care le pot obtine printr-un portofoliu cat mai larg de petreceri la care participa, incarcarea de fotografii pe profilul personal, colectarea de voturi, recomandarile prietenillor si prin rezolvarea  testelor de aptitudini disponibile pe  www.tuborg.ro.

Iar subsemnatul, ca un trainer de Tuborg Party Manager am decis sa il sustin pe Edy Paicu, harnic realizator de seri de folk prin diverse cluburi, actualmente la El Primer Comandante. Evident, am ales sa il sustin in schimbul promisiunii ferme (semnata cu sange si udata cu Tuborg evident :D) ca va continua sa organizeze concert de folk si sa promoveze genul pe care si eu il prestez si sustin.

Evident, voi intra cu el in cantonament, vom trimite diligente in comunitatea folkistica sa scoata steagurile si sa le puna pe ziduri (wall in lb. eng.), sa arunce cu like-uri pe profilul de Party Manager al lui Edy si sa adauge recomandari pe profil. Ceea ce va invit si pe dvs., milioanele de cititori ai site-ului de fata, sa faceti, intru propasirea folkului si celor care il practica si il iubesc.

2 Responses to Campanie electorala cu Tuborg Sound :-)

  1. […] Marius Matache îmi declar sus?inerea pentru Edward Paicu, organizator de concerte de folk prin cluburi din Bucure?ti, fie c? ele s-au […]

  2. […] povesteam acum 2 zile de noul meu job, acela de antrenor de Tuborg party manager. Ca orice antrenor care se respecta, a venit momentul sa il bag pe domnul Edward Paicu, candidatul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *