Acoustic Bloggers

Underground Acoustic Bloggers

In cautarea lui Nemo (3D)

23/11/2012 Comments (0) Blog

Campanii tot mai creative

Au fost mai multe articole in online legate de campanii sa le spunem mai putin creative si de invitatii tipizate pana la impersonale. Dar daca am atentionat atunci cand a fost rau, e cazul sa spunem si cand e bine.

campanii1. Compania Lactag a decis sa intre in online si ca sa se prezinte a trimis mai multor bloggeri o gentuta frigorifica cu mostre din produsele lor (foto dreapta). Ce mi-a placut? Faptul ca invitatia era scrisa de mana, sunt convins ca nu a fost deloc usor sa personalizezi cateva zeci de invitatii, asa ca  chapeau! pentru Andreea Burlacu. Detalii despre ei gasiti si pe platforma de comunicare www.pegustate.ro

campanii2. Ciocolata ROM continua campania de promovare a partilor frumoase ale Romaniei. Stiti voi, ca sa nu mai apara in Google “Romanii sunt hoti” sau “Romanii sunt prosti”. Si propun bloggerilor sa adauge tag-ul romaniansaresmart la articole mai vechi in care vorbesc despre lucruri frumoase din Romania. In week-end, printre picaturi si Acoustic Bloggers voi adauga si eu aceasta expresia la 10 articole ale mele despre Romania frumoasa, nu de alta, dar mi-am facut un tel din a vorbi despre locuri si fapte bune din tara asta.

Ce imi place? In afara tricoului primit (foto stanga), ideea de 19 milioane de ambasadori. Da, fiecare din noi poate fi ambasadorul unei Romanii pozitive, prin ceea ce spune, ce face, ce scrie, ce pozeaza.campanii

3. Despre actiunile Petrom pe parte de CSR am mai povestit, fie cu actiunea de vopsire a stadionului de rugby de la Baicoi, fie cu targul de la Clejani. Invitatia la actiunea de plantare de la Talpa (jud Teleorman) a fost una mai mult decat personala. De asemenea scrisa de mana, ea dovedeste ca cel care a scris acea invitatie mi-a citit blogul. Ceea ce mi se pare un semn de respect atunci cand vrei sa implici pe cineva intr-o actiune a ta. Detalii despre actiunea de plantare, unde, din pacate, nu voi reusi sa ajung, gasiti aici.

Si daca tot vorbim de proiecte creative, azi la ora 17.00 se lanseaza e-book-ul Cautatorii de Povesti la Targul Gaudeamus. Zau ca nu trebuie sa lipsiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *