Cu lowcost la Milano

1 mai la Casa Comana

30/04/2013 Comments (0) Blog

Canalul History – oficial in Romania

In vremurile antice ale copilariei mele, cartile erau principala sursa de informatii. Internetul nu ajunsese la dimensiunile de azi, deci evident nu exista in Romania, la televizor se difuzau lucrurile cu-adevarat importante pentru partid si popor (cu foarte rare exceptii). Peste toate, inclusiv statiile radio (existau 3), domnea cenzura, astfel ca nu orice informatie ajungea la urechile si ochii omului de rand.

history PAGE3Astazi, informatia este mult mai usor accesibila si, in ciuda ascensiunii indubitabile a Internetului, televizorul ramane lider. Dintre canalele de documentare din Romania, History ocupa locul 1 conform ARMA (studiu realizat pentru mediul urban, locuitori cu varsta intre 18 si 49 de ani, perioada februarie -17 aprilie, pe toată durata zilei; ARMA – Asociatia Romana de Masurare a Audientelor). Jumatate de milion de oameni urmaresc emisiuni precum Razboiul depozitelor, Asii amanetului, Extraterestri antici sau Barbatii care au cladit America (recunosc, ultima e favorita mea). De asemenea, documentarele despre cel de-al Doilea Razboi Mondial (le-am descoperit cu ocazia unor deplasari in strainatate – de vina pentru subiect sunt profesoara de istorie din liceu si cartile lui Sven Hassel).

Desi retransmis in Romania din 2008, din acest an postul isi personalizeaza feed-ul de transmisie, putând astfel asigura grile de programe, promo-uri şi campanii de marketing personalizate pentru România. Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *