Ma holbez si eu – presa despre Bob Dylan

Ce mai citesc prin blogosfera (ep. 5)

04/06/2010 Comments (2) Blog

Cand lucrurile trebuiesc planificate sa sa iasa

Dragilor, am o multime de lucruri sa va povestesc, dar ca de obicei sunt pe fuga asa ca voi incerca sa fiu scurt:

1) Ieri, 3 iunie 2010, dupa o sedinta furtunoasa cum numai sedintele #DreamTeamRO pot fi, cu bere si hahaiala din belsug, am lansat la apa (sau sa zic am lansat la bere?:D) site-ul www.dreamteamro.net care va fi nici mai mult nici mai putin decat organu’ de presa al institutiei numite DreamTeam. Sa fie intr-un ceas bun, zic, si sa fim harnici sa va povestim pe el ce facem si pe unde umblam.

2) Pe 11, 15 si 20 iunie au loc la Bucuresti meciurile IRB Nations Cup la rugby. N-o sa va plictisesc eu cu programul, ore, cine transmite si tot asa, pentru asta Mihai Pintilie a inventat site-ul Dropgol unde aveti totul la milimetru, ca de, omul stie si presteaza. Tot ce vreau sa anunt e ca cei care doresc sa mearga cu mine la unul din meciuri (Namibia, Argentina Jaguars, Italia A) sa anunte – voi lua, prin rotatie, cate 2 persoane la meciuri. Cei care intentioneaza sa aplice pentru unul din locuri trebuie sa fie pregatit sa cante serios, pentru ca la fel de serios imi iau sarcina de sef de galerie.

3) Maine, 5 iunie 2010, DreamTeam se deplaseaza la Buzau, pentru un tweetmeet cu bloggerii si twitteristii din orasul covrigilor de Buzau. Nu tre’ sa va mai spun ca asta inseamna iar hahaiala cu iubitii mei colegi de DreamTeamChinezu, Vlad Dulea, Nicu, Claudiu si Stefan (intr-o ordine aleatorie – i-am pus asa pentru ca alfabetic Vlad e mereu ultimul si sufera :D).

4) Daca pana acum am vorbit de #echipabloggerilor in categoria Blog, in curand acest subiect va fi mutat in categoria Proiecte, pentru ca am placerea sa va anunt ca am achizitionat domeniul www.echipabloggerilor.ro

Sa fiti iubiti, sa ne auzim, vedem si citim sanatosi.

2 Responses to Cand lucrurile trebuiesc planificate sa sa iasa

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Claudiu Ciobanu, Marius Matache. Marius Matache said: Cand lucrurile trebuiesc planificate sa sa iasa – http://bit.ly/aeH7Xy […]

  2. Cand lucrurile trebuiesc planificate sa sa iasa – Pagina personala Marius Matache…

    Auzi colo, institutie si mai multe nu. Bine bre, spor….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *