Cercetarea cu furci, coase si topoare…

Meciul secolului la Medias

02/06/2012 Comments (2) Blog

Caricaturi la comanda sau cum m-am ales cu un portret stilizat

M-am apucat de cantat pentru ca imi place la microfon, la fel si cu radio-ul. Dar nici sa imi arat fata peste tot nu imi displace, asa ca m-am facut blogger. Asa ca in momentul in care mi-au propus baietii de la Creartiv3 sa imi faca “tabloul”, e clar ca nu ma puteam abtine si sa spun nu, mai ales ca am fost teribil de incantat de caricatura cu DreamTeam-ul. Am vazut asa ceva prima oara in Praga in 2000, pe Charles Bridge, si mi s-a parut foarte funny.

Creartiv3 include trei artisti plastici profesionisti, specializati pe caricatura, implicati intr-un proiect este promovare a artei contemporane de calitate. Pe pagina lor de Facebook puteti vedea mai multe caricaturi realizate de cei 3 artisti. Daca organizati evenimente, oamenii presteaza si la fata locului, cu “materialul clientului”, in 5 minute omul are tabloul.

Mecla mea cea mirobolanta din imaginea de mai sus cu siguranta va aparea si pe viitoare afise cu mine, ca tare mi-s mandru….! (continuarea o stiti dvs., dar eu nu o trec, sa nu cumva sa citeasca si copii sub 14 ani!).

2 Responses to Caricaturi la comanda sau cum m-am ales cu un portret stilizat

  1. […] las mai jos cu cateva poze, majoritatea facute de Make, unele facute cu telefonul meu. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: […]

  2. […] mi-am “prezentat fata cea noua“, realizata de oamenii de la Creartiv3. A venit momentul sa va prezint si “making […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *