Despre ACTA

Arcul, marul si noii veniti in familie

16/02/2012 Comments (5) Blog

Cat de greu sau usor e sa fii blogger?

UPDATE: Cum este bloggerul vazut de mai multe persoane din jurul sau (via Max)

Cand am intrat in blogosfera, tot auzeam “nu e usor sa fii blogger!” si zau ca am crezut multa vreme ca e spusa usor peiorativ. De saptamana asta insa, incep se cred ca vorbeau serios. Pentru ca invitatiile la evenimente (piscotarelile traditionale, nu detaliez) s-au inmultit. Dar ajungem la situatii de genul “3 evenimente in aceeasi seara”, ceea ce, oricat de oportunist ai fi, e prea mult. Ce faci, bagi 3 fursecuri in gura, ciocnesti un pahar de vin si fugi la urmatorul? Unde nu stai decat sa saluti 3 persoane, sa iei goodie-bag-ul si sa fugi la cel de-al 3-lea. Unde nu poti sta mult, ca trebuie sa prinzi ultimul metrou, ca pe vremea asta nu e de mers cu masina.

Cu toata bunavointa, dar nu. Daca as face asa ceva, as risca sa nu inteleg nimic din nici unul din cele 3 evenimente, iar cand as scrie pe blog (pentru ca oamenii aia asta asteapta) cei care ma citesc ar intelege cine stie ce bazaconii. Si asa, atat castigul meu informational, cat si informatiile transmise pe blog ar fi de proasta calitate.

Dar ma gandesc ca, atunci cand se planuieste o iesire care implica bloggeri, poate ar trebui un pic mai multa atentie – o cautare pe google cu privire la data respectiva. Ca dupa ce ca suntem o mana, ne mai si impartim. Da’ ce sa facem, ne impartim, daca patria o cere!

P.S. Astazi (joi, 16 februarie) merg la Gala AutoVot, sa vedem masina anului!

5 Responses to Cat de greu sau usor e sa fii blogger?

 1. Papa says:

  Deci ne vedem disear?! 😀

 2. Make says:

  @Papa – indubitabil ca da 😀

 3. daniel rus says:

  poate e greu sa alegi evenimentul…dupa aia e simplu 😉

 4. Make says:

  @Daniel – dap, aia e cea mai mare dilema, dar apar si situatii in care dupa ce ai confirmat la un eveniment, apare o invitatie la ceva foarte tare 😀 Dar “cuvantul dat e lege!”, asa ca nu dau inapoi 🙂

 5. […] f?cut lui Mircea Me?ter, cu largul concurs al lui Panda, cel care l-a ?inut de vorba, ?i al lui Make, cel care a ?inut foaia cu pricina […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *