Ce mai citesc prin blogosfera (ep. 5)

M-am plictisit de voi

14/06/2010 Comments (1) Blog

Ce a fost si ce va urma

Ca de obicei, in fuga, rubrica de newsflash.

1. 11 iunie – zi plina. Intai IRB Nations Cup (detalii pe Dropgol), unde in ciuda tobelor batute de noi si a cantatului energic, am pierdut cu Namibia. Apoi, concert Eric Clapton – am inteles de ce “Clapton is God”.

2. Sambata, 12 iunie, am fost la Brasov pentru #NationaltweetMeet – calatorie delicioasa ca de obicei alaturi de DreamTeam, multa lume la meeting, multi tineri, o atmosfera agreabila, pacat ca nu am putut sta mai mult.

3. Marti, 15 iunie, ne vedem din nou la rugby – Romania – Argentina Jaguars. Daca e cineva interesat sa mearga, sa dea un semn.

4. Vineri, 18 iunie, iar sunt nevoit sa chiulesc de la emisiunea “Chef de vorbe” de la Radio Romania Cultural. Motivul: concertul Aerosmith de la Zone Arena din Bucuresti. See ya there!

5. Sambata, 19 iunie, ForeverFolk implineste 2 ani. Primul proiect online la care am participat – nici nu stiam multa vreme ca se poate numi asa pompos :). Dar ForeverFolk ramane inceputul activitatii mele in online, proiectul in care mi-am spart capul de cele mai multe ori pentru a gasi noi solutii pentru problemele ce apareau si de a dezvolta noi optiuni pentru site.

6. 20 iunie: cei care vom mai fi capabili sa vorbim, ne vedem la ultimul meci al Romaniei la IRB Nations Cup: cu Italia A. Oferim tobe de batut si dam sugestii de ce sa strigati 🙂

One Response to Ce a fost si ce va urma

  1. […] loc de PS: Make a înnebunit, se crede […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *