Doneaza 2% pentru o cauza – tu decizi care...

Se doneaza sange

07/05/2010 Comments (1) Blog

Ce mai citesc prin blogosfera (ep. 3)

Continuam serialul “Ce mai citesc prin blogosfera” si am ajuns de aceasta data la ep. 3 (sper sa nu fac Dallas din el, totusi). Astazi insa vorbim de proiecte axate pe sport.

1. Mihai Pintilie este un domn foarte simpatic, pe care l-am cunoscut tot prin preocuparile mele pentru rugby. Apoi am facut si echipa la un #FotbalTweetMeet (cel in care echipa F.C. Rugby a castigat), am luat si masa intr-o zi la Caru cu Bere. Dar dincolo de toate aceste intamplari agreabile, va recomand sa urmariti proiectul lui intitulat Dropgol . Acum sincer nu va voi explica ce inseamna dropgol si ca el vine din rugby. Daca nu stiati asta deja, v-as povesti eu inutil. Dar ce face Mihai aici este cu adevarat presa sportiva, ceea ce in Romania pentru alte sporturi in afara de fotbal se face mai rar, iar pentru rugby aproape deloc. Interviuri realizate chiar de el, stiri, explicatii ale regulamentului, rugby in 7, statistici, clasamentul IRB. Cu alte cuvinte, daca vreti sa stiti ceva despre rugby, sunt sanse mari sa gasiti la el. In plus, nu poti sa dai o stire pe twitter ca el a pus-o pe Dropgol macar de 2 saptamani. Asa ca, ochii mari pe el!

2. Am mai anuntat aici ca noi, cei din comunitatea online romaneasca, ne intalnim constant cu diverse scopuri – sa mergem la vreun meci de rugby, handbal etc., sa jucam fotbal, baschet etc., sa bem o bere in grup si tot asa. Intalnirile sportive insa au si o casa a lor. Pusa la cale de doi domni pe care ii pretuiesc foarte mult pentru activitatea lor pentru comunitate – i-am numit aici pe Pandutzu si Cezar Vasilewww.sportmeet.roeste locul unde puteti afla despre #fotbaltweetmeet, #handbaltweetmeet si orice alt meet sportiv se mai petrece

3. Ultimul, dar poate cel mai important, este un proiect al noului selectioner al nationalei twitteristilor, l-am numit aici pe The One Chinezu – proiect ce se numeste www.sportlocal.ro. Si cea mai potrivita descriere o gasiti chiar pe site-ul cu pricina, Sportul local inseamna, in primul rand, suporterii, iubitorii sportului, cei care pun suflet si care se intristeaza si se bucura odata cu esecurile sau cu succesele echipelor favorite sau ale sportivilor favoriti. Din punctul meu de vedere, aici gasiti stiri din toate sporturile minunate din aceasta tara, unele dintre ele cu rezultate mai bune ca fotbalul, multe dintre ele neglijate de presa de specialitate (axata mult prea tare pe fotbal). Rezultate de la nivel de juniori, divizii inferioare, o comunitate puternica. Asa ca, nu ezitati sa dati o tura pe www.sportlocal.ro si de ce nu sa deveniti unul din cei care contribuie la dezvoltarea lui.

One Response to Ce mai citesc prin blogosfera (ep. 3)

  1. […] This post was mentioned on Twitter by pandutzu, Marius Matache. Marius Matache said: Ce mai citesc prin blogosfera (ep. 3) – http://bit.ly/bsTuDL […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *